Cerem CSM sanctionarea procurorului general al României

George Staicu
Musafir

/ #14 SUTIN ACEASTA PETITIE PENTRU SANCTIONAREA LUI tiberiu nitu SI ROG PE TOTI ROMANII SA O SEMNEZE !

2013-10-04 12:39

ABUZUL, GROSOLAN SI INCALIFICABIL, LA ADRESA STATULUI DE DREPT SI A INDEPENDENTEI JUSTITIEI, AL INCOMPETENTULUI tIBERIU nITU, PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI si SLUGA uniunii social-liberale, VA REPREZINTA O NOUA "BILA NEAGRA" IN RAPORTUL MCV AL COMISIEI EUROPENE ! IN ACESTE CONDITII, ADERAREA ROMANIEI LA SPATIUL SCHENGEN VA AVEA LOC LA..."PASTELE CAILOR" !!

Este STRIGATOR LA CER faptul ca ordinul din 2 octombrie al INCOMPETENTULUI tiberiu nitu – SLUGA lui ponta si a usl-ului - privind incetarea delegarii procurorului Papici, a fost in TOTALA contradictie cu faptul ca IN URMA CU DOAR 10 ZILE (23 SEPTEMBRIE 2013) delegarea acestuia pe functia respectiva fusese prelungita prin ordinul ACELUIASI tiberiu nitu!!!!.

Aceasta decizie DISCRETIONARA a lui tiberiu nitu, slugoiul usl, reprezinta o ADEVARATA SFIDARE la adresa Comisiei Europene, avand in vedere ca pe 23 septembrie 2013, ziua in care expertii MCV ai acestei institutii europene, ii prelungise delegarea lui Papici, iar pe 2 0ctombrie 2013, la DOAR doua zile dupa ce respectiva echipa de experti a parasit Romania, a decis, PRACTIC, revocarea sefului sectiei anticoruptie din DNA !!

Trebuie amintit ca dl. Procuror Papici este cel ce a finalizat dosarul usl-istului Liviu Dragnea privind fraudarea rezultatelor referendumului din vara lui 2012, iar dna. procuror Alexandra Mariana este cea care a finalizat dosarul lui Adrian Nastase, care acondus la condamnarea acestuia la inchisoare cu executare !!!

Cu alte cuvinte, procurorii care ISI FAC DATORIA in mod onest si responsabil sunt...SANCTIONATI de aceasta SLUGA a usl, tiberiu nitu !!!

Daca mai adaugam si declaratiile IRESPONSABILE, din aceasta seara, ale lui victor ponta (“..a fost demis Papici, marele basist, morarist si macovist”...”sefi pusi de Basescu”...”Daniel Morar si Papici au facut dosare politice” !!!! ) avem o IMAGINE COMPLETA aacestui NOU ABUZ al usl la adresa STATULUI DE DREPT SI INDEPENDENTEI JUSTITIEI, prin care aceasta malefica alianta neo-comunista vizeaza protejarea lui liviu dragnea, cel care a fraudat rezultatele referendumului din vara lui 2012 !!!

CEREM DEMISIA PROCURORULUI GENERAL tiberiu nitu SI A GUVERNULUI ponta !




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...