S.O.S. familia!


Musafir

/ #2665 Parerea unui homosexual despre educatia copiilor

2013-09-27 18:51

Pe site-ul Curaj.Net apare acest articol despre cazul unei mame din SUA, care considera ca baietelul ei de 5 ani e homosexual si il incurajeaza sa se manifeste ca atare.

Printre obisnuitele vaicareli tocite mi-a atras atentia urmatorul paragraf, care deja e ''next level'', cum ar spune englezul:

''Aşa, deci. Veşnica problemă a religioşilor umflaţi de prostie care se cred unicii normali în Univers. Şi axioma îndrăgită că toţi copiii se nasc hetero, şi numai evoluţiile ulterioare nefericite sau defectuoase contribuie la apariţia deviaţilor, a neheterosexualilor. De ce adică ar stabili ele din start, femeile astea inconştiente, că un copil este heterosexual? Şi că trebuie să beneficieze obligatoriu de dresaj hetero? Să audă la tot pasul că un anumit comportament e de fetiţă şi că ar trebui să renunţe la el, că bluza roşie sau roz e, la fel, pentru fetiţe, în timp ce puloverul negru sau albastru e pentru băieţei. Poate că, dimpotrivă, modelele agresive cu care îşi violentează zilnic copiii în speranţa că vor face din ei heterosexuali sunt traumatizante pentru odraslele lor şi că în acest caz ar trebui să intervină instituţiile abilitate?''

Sa observam in primul rand ca autorul se refera la toti copiii, nu doar la cei considerati (dintr-un motiv sau altul) homosexuali. In spiritul laboratorului de inginerie sociala - pardon, gradinitei - ''Egalia'' din Suedia, unii considera ca un copil ar trebui sa creasca fara ''idei preconcepute'' despre masculinitate si feminitate. Daca asemenea oameni ar primi suficienta atentie si influenta, heterosexualitatea afisata ''ostentativ'' ar deveni peste noapte anormala.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...