S.O.S. familia!


Musafir

/ #2641 Re:

2013-09-25 10:23

#2640: un alt om -  

 iar eu ca trecator pe acest forum te intreb: si pana la urma ce anume ai vrut sa zici?

poate ca ar trebui sa spui ceva despre problema homosexualitatii si nu insinuari la adresa initiatoarei petiei, ceea ce este un mod josnic de a combate o idee. te rog sa-mi faci o scrisoare si mie, pentru ca pe langa initiatoarea petitiei, eu sunt semnatar si sustinator al petitiei, deci te poti adresa si mie si celeorlalti 5000+ de semnatari. dar, de exemplu, referitor la mine, poti face abstractie de conditia mea sociala, pentru ca nu cunosti detalii despre mine, si putem discuta pe idee in sine, fara sa facem aluzii bolnavicioase unii fata de altii. si mai am o cerinta pentru a purta pana urma discutia cu tine si aceea ar fi sa citesti comentariile scrise, pana acum, aici, la cele de sustinere ma refer, pentru ca vei gasi suficiente informatii ca raspusuri la toate problemele si intrebarile tale. iar dupa ce vei fi facut asta, poti sa reformulezi intrebarile si daca eventual vei avea la fel de multe nelamuriri, iti vom raspunde. si poate ca la urma vom scrie si o carte pentru tine si ceilalti ca tine pe care o veti putea cumpara din librarii, pentru a fi la indemana oricui. nu va sta nimeni sa raspunda la aceleasi intrebari, asa cum le-ai formulat si tu, de prea multe ori.

si imi permit sa dau si eu un respuns pe scurt la majoritatea nelamuririlor tale, voi spune ca divortul nu include nici pe departe pervertirea institutiei familiei asa cum presupune "casatoria" nefireasca intre doi libidinosi, sau doua libidinoase. (LIBIDINÓS, -OÁSĂ, libidinoși, -oase, adj. Care se lasă fără rușine stăpânit de pofta plăcerilor senzuale, înclinat spre lascivitate. – Din fr. libidineux, lat. libidinosus.
Sursa: DEX '98 (1998)  ;    LIBIDINÓS ~oásă (~óși, ~oáse) Care manifestă libido; înclinat în permanență spre satisfacerea pornirilor senzuale. /<fr. libidineux, lat. libidinosus
Sursa: NODEX (2002) )

divortul este disfunctional cand inca nu s-a nascut un copil, "disfunctionalitatea" fiind minimizata cand divortul survine dupa nasterea copilului, insa, cuplul de homosexuali este disfunctional in esenta pentru ca nu are nici cea mai mica sansa de a da nastere unui copil, in mod natural, fiind o rasturnare totala a valorilor umanitatii lasate de Dumnezeu. (cat despre alte inginerii genetice si stiintifice artificiale care au ca principiu distrugerea unui numar de embrioni pentru a obtine unul ce va fi pastrat in viata, totul doar pentru hranirea egoului unor oameni fara discernamant, nu mai incape vorba.)

in functie de context, divortul poate fi un accident interpersonal, fara voia unuia sau a celuilalt, insa homosexualitatea este o alegere gresita, liber consimtita de ambii "parteneri", si care au impreuna perspective gresite de viitor. uneori trebuie sa poti face distinctia intre bine si rau pentru a intelege cum functioneaza omul si umanitatea in general. cand un astfel de discernamant lipseste, cu siguranta orice este posibil, chiar pedofilia, zoofilia, necrofilia, pornografia si orice alta abatere grotesca de la natural, firesc, frumos si rafinament existential.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...