Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Musafir

/ #1363

2013-09-16 11:16

Buna ziua,
Vreau sa cred ca suntem o tara civilizata si gasim solutiile adecvate atunci cand apare o problema.
Este dureros ca a murit un copil muscat sau nu de caini(Dumnezeu mai stie care-i adevarul,fiindca se pare ca pentru audiente TV/vanzare publicatii,si pentru a atinge anumite interese obscure,unii oameni sunt in stare sa se preteze la orice), dar solutiile extreme tin de epoca de piatra/feudala(poate de Inchizitie), dar nu de epoca moderna in care traim.
Nu doresc nimanui sa moara omorat de caini,dar cred ca sterilizarea si urmarirea prin cipuri a cainilor maidanezi,ar fi o solutie mult mai pertinenta si de bun simt,decat omorarea lor.
Sa nu uitam ca sunt si oameni care omoara oameni si scumpa noastra justitie ii condamna doar la 3 ani cu suspendare si nu la moarte prin eutanasiere.De ce nu am aplica acest lucru si animalutelor?
Orice fiinta vie(om,animal,planta)trebuie tratata cu respect, daca si noi avem pretentii sa fim tratati cu respect si demnitate.
Va multumesc pentru dreptul acordat de a-mi expune parerea.
Doamne ajuta sa devenim mai umani,mai plini de intelegere si iubire,si mai intelepti!