Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
Viorica
spune nu eutanasierii ciinilor comunitari
Ce as dori sa se intimple sete ca populatia Romaniei sa inteleaga ca groazicul accident este urma indolentei celor in care sta aceasta grija, care nu au luat ani de zile nici un fel de pozitie in legatura cu acesi ciini, care infometati, insetati,lovit,schinjuiti,etc., vagabobdeaza pe strazile oraselor.Daca aceste persoane din conducere sint nepasatoare si le este indiferent ce se petrece cu acesti ciini,salariile ce le primesc in fiecare luna ar tebui retinute pe toata perioada care acestia nu s-au ocupat de problema, si date pentru infiintarea de adaposturi pt. ciini comunitari,caci atunci nu s-ar mai fi intimplat acest accident.Ignoranta lor trabuie combatuta si sa-i usture buzunarele daca nu isi fac datoria fata de oamenii pe care ii reprezinta si care " au fost alesi de popor".Demonsrati, luptati penrtu o Romanie a secolului 21,mileniul 3000, cu oameni care se ocupa de mediul in care traiesc, de animalele de linga ei, de tot ceea ce ii inconloara, nu ramineti ne pasatori, ractionati imediat sus la parlament,primarie unde stiti ca aceste proteste vor da roade,ramineti consecveni si nu va dati batuti caci"cu o floare nu se face primavara"
Aveti obligatia sa tineti cont si de sentimentele iubitorilor de animale!
Prin legea asta inumana ne provocati NOUA suferinte inimaginabile!
Nu aveti dreptul sa ne discriminati!
NU eutanasierii.
Re:
Bunica nu cred ca a atipit..ci a stat la,,taifas,, in loc sa pazeasca copilasii mici, sa nu-i scape din ochi nicio secunda. Altfel nu ajungeau pe un teren privat departe de parcul unde ar fi trebuit sa se joace.
Vreau sa cred ca suntem o tara civilizata si gasim solutiile adecvate atunci cand apare o problema.
Este dureros ca a murit un copil muscat sau nu de caini(Dumnezeu mai stie care-i adevarul,fiindca se pare ca pentru audiente TV/vanzare publicatii,si pentru a atinge anumite interese obscure,unii oameni sunt in stare sa se preteze la orice), dar solutiile extreme tin de epoca de piatra/feudala(poate de Inchizitie), dar nu de epoca moderna in care traim.
Nu doresc nimanui sa moara omorat de caini,dar cred ca sterilizarea si urmarirea prin cipuri a cainilor maidanezi,ar fi o solutie mult mai pertinenta si de bun simt,decat omorarea lor.
Sa nu uitam ca sunt si oameni care omoara oameni si scumpa noastra justitie ii condamna doar la 3 ani cu suspendare si nu la moarte prin eutanasiere.De ce nu am aplica acest lucru si animalutelor?
Orice fiinta vie(om,animal,planta)trebuie tratata cu respect, daca si noi avem pretentii sa fim tratati cu respect si demnitate.
Va multumesc pentru dreptul acordat de a-mi expune parerea.
Doamne ajuta sa devenim mai umani,mai plini de intelegere si iubire,si mai intelepti!
Subiect
luati va rog atitudine si promovati viata, bunul simt, superioritatea in gandire si semnati petitia, poate
li se despietresc inimile!
Raspunsul dlui „deputat Cristian Popoescu la scrisoarea mea deschisa de ieri si comentariul meu la acest raspuns: Comentariul este insotit si de cateva poze reprezentand acte de cruzime fata de caini de pe strazile Bucurestiului, care au aparut si in ziare occidentale din Italia, Germania sau Anglia.
Nerusinatilor! Stati cu mana intinsa la stat, pt niste fiare!
Nu eutanasiere, ATUNCI CE?
M-am saturat de caini pe strazi, m-am saturat de ipocritii care iubesc doar cainii!
Gata! Maine cumpar otrava si le servesc dulailor de la mine din cartier. Sa nu aud vreun NU, ca va ia dracu!
De 2 saptamani va miorlaiti fara nici un scop. Cainii sunt tot pe strazi!
Pana aici v-a fost! Sa tineti parastas la caini! Javrelor!
Mai bine s-ar proceda la inregistrarea cainilor din gospodariile celor de la tara si sterilizarea gratuita ca sa nu mai existe sursa de abandon.
Opriti Eutanasia cainilor comunitari! EUTANASIA = INFRACTIUNE!!! Sunteti penali! Guvernantilor, eutanasia inseamna ''omor din compasiune'' si se aplica doar in cazul unei boli incurabile, cu o mare suferinta si moarte apropiata. Nu cand vreti voi!
| This discussion has been closed. |