S.O.S. familia!


Musafir

/ #2560 Al doilea ''barbat'' ''transgender'' care naste un copil

2013-09-15 07:49

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2416088/Transgender-German-man-Europe-baby-boy-following-home-birth.html

Primul caz a fost Thomas Beatie, o ''fosta femeie'' din SUA, care a nascut trei copii fiind oficial barbat. Ea/el/it (ca e greu sa ne hotaram daca nici persoana in cauza nu poate) a urmat un tratament hormonal pentru a arata ca un barabt dar si-a pastrat gonadele feminine. La un moment dat, desi era casatorit cu o femeie, s-a hotarat sa poarte el/ea/it o sarcina pentru a avea un copil, folosind sperma unui donator. De ce nu a purtat nevasta copilul nu se stie.Se pare ca au urmat alti doi, daca nu cumva ii avusese inainte cand era oficial femeie (acelasi corp dar fara barba); articolul nu specifica.

De curand, un cetatean german a facut acelasi lucru; ''barbat'' fiind, a dorit un copil prin inseminare artificiala si se pare ca personalul medical la care a apelat nu a avut obiectii. Autoritatile au sfidat si natura si legea cand au inregistrat copilul, care oficial nu are mama, maica-sa vrand sa figureze pe certificat drept taica-su, lucru ce a fost aprobat.

Cand te gandesti ca in unele tari (la noi de pilda) oamenii normali, pentru a inregistra o nastere daca parintii sunt de nationalitati diferite sau copilul e nascut in strainatate (situatii frecvente), trec prin atatea formalitati, ii inghite birocratia cu fulgi cu tot - iar unui asemenea individ i se permite sa fie trecut drept tata cand este de fapt mama biologica.

Daca acceptam denaturarea familiei, care incepe cu casatoria homosexuala, aici ajungem - nu mai exista limite.

Se pare ca Thomas Beatie nu era singurul caz pana acum (http://loisrogers.com/?p=280) si ca in UK mai multi ''barbati'' de genul au apelat la consiliere sau servicii medicale pentru a avea copii.

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...