S.O.S. familia!

Adrian Ionita
Bucuresti

/ #2559 Re:

2013-09-15 04:53

#2557: -

Sa ne fereasca Dumnezeu de tupeul bulangiului! Barbatii care isi distrug casniciile nu va ingroasa voua randurile!

Acelasi tupeu in declaratii pe care il aveti si cand spuneti ca vreti sa distrugeti familiile traditionale. Acelasi tupeu pe care il aveti si cand faceti declaratii pro-prietenii vostri pedofili, si zoofili. Vezi recenta intentie de a se legaliza in Olanda sexul liber consimtit cu copii de peste 12 ani, vezi faptul ca in Germania de abia acum se gandesc sa interzica zoofilia dupa 40 de ani de cand este legalizata - vor sa ocroteasca animalele de patimile voastre murdare.

Normalitatea este acolo unde este asigurata perpetuarea speciei. Voi sunteti anormali. Iar noi, cei normali, suntem cu mult mai multi decat voi. De fapt, daca facem o analiza, cele 5000 peste de semnaturi adunate aici sunt mai multe decat sunteti voi in Romania.

Vreti sa fim de acord cu voi, ca voi sa va strigati stricaciunea in gura mare, sa o considerati eventual si virtute si sa ne educati copiii in boala voastra mintala.

Nu am avut cu totii nimic de spus, cand au fost abrogate legile ce pedepseau deviatiile voastre, insa acum cereti prea mult de la noi.

Primul pas in normalizarea relatiilor dintre heterosexuali si homosexuali trebuie sa fie nu legalizarea stricaciunii, ci constientizarea de catre voi ca sunteti in greseala, si incercarea voastra de a intra in normalitate.

Daca nu va puteti abtine atunci macar nu va afisati in public.

Situatia asta ar semana cu faptul ca noi ar trebui sa aplaudam si sa laudam talharul care ne jefuieste.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...