Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Marina

/ #1092 Treziti-va,oameni buni !

2013-09-07 11:58

De ce sa ucideti niste suflete nevinovate? Chiar e asta singura posibilitate? Da,sunt de acord cu eutanasierea cainilor bolnavi,batrani! Dar de ce sa moare si cei sanatori si tineri? Ce vina au animalele?E vina lor ca au ajuns pe strazi,ca sunt infometati,neingrjiti,bolnavi? Va asigur ca nu au avut de ales ! Ei nu fac faptele acestea 'din lipsa de ocupatie' ! Ataca oamenii pentru ca nu alta posibilitate! Ei pur si simplu se lupta pentru a trai,fac tot ce le sta in putinta sa supravietuiasca si,daca e cazul,sa isi creasca puii !
Da,intr-adevar,nici eu nu vreau sa mai existeoameni raniti de animale,dar exista si alte solutii,in afara de varsare de sange...Se presupune ca gandim,ca avem o constineta ! Dovedtiti ma ca e adevarat asta si incercati alte solutii !
Singurii vinovati de aceste cazuri sunt ce de la putere,care nu si-au batut capu pana acum cu astfel de situatii! Daca in trecut cainii ar fi fost sterilizati,inchisi in diferite centre si,macar unii dintre ei adoptati,acum nu ar mai fi existat astfel de cazuri !
Si,pentru a arata cat creier au 'oamenii'...atunci cand un caine ajuta un om,il salveaza,cainele este cel mai bun prietenal omului,merita sa traiasca..dar atunci cand musca un om..gata! trebuie ucis ! Asta e gandire?

NOI,OAMENII, NU PUTEM DECIDE CINE SA TRAIASCA SI CINE NU ! NU AVEM NICIUN DREPT SA UCIDEM ATATEA SUFLETE !