Spune NU eutanasierii!Viaţa este un dar

NU EUTANASIERII!

/ #11 Re: Da-ne, Doamne, minte!

2013-09-05 19:32

Da-ne Doamne Minte! Pana in acest moment suntem de acord! Este incredibil modul in care ne spalam pe maini de moartea acestui copil, noi ca  SOCIETATE aruncand vina pe un biet animal, care a  actionat  instinctiv. Este incredibil modul in care am sarit EXACT CA UN CAINE LA UN OS(DA-NE DOAMNE MINTE) in momentul in care a venit stim noi cine si ne.a aruncat aceasta idee doar pentru a pune presiune pe cealalta tabara, pe celalat palat si pentru a castiga implicit sau recastiga putina incredere. S.a dovedit inca odata ca avem un spirit de turma extrem de dezvoltat

Omul are drept la viata mai presus de animale? Sa spunem ca da, desi a dovedit de nenumarate ori contrariul. Asta nu inseamna ca ele n.au un drept la viata, acolo cat de mic il au. Care este numarul oamenilor raniti sau omorati de catre cainii comunitari? De un infinit de ori mai mic decat oamenii omorati de catre alti oameni.

In concluzie nu vreau sa fac parte din cei care dau dovada de neputinta, cruzime, lacomie, nu vreau sa fac parte din cei care dau dovada de spirit de turma, nu vreau sa fiu doar un pion aflat pe tabla de sah al unor persoane. Tocmai de aceea spun NU EUTANASIERII SI DA ALTOR SOLUTII.  Ce solutii? Ar fi ogramada daca am fi cu adevarat oameni.