Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Cetateanul Turmentat

/ #509 Oaie fara minte

2013-09-05 08:09

#258: - Re: Mana la treaba...

Indeajuns pentru tine si fratii tai incat sa va inecati cu el. Cat timp esti acolo cumpara si niste neuroni poate sunt la promotie, 2 la pret de unul si te poti clasifica si tu la gradul de nevertebrata pe urma, ca daca zic animal le jicnesc pe cele din urma.

Sper sa-ti ajunga clorul ala in mate sa simti si tu ce simt cainii aia, sa traiesti mereu cu frica-n gat cand bagi ceva in gura ca poate e o boaba de cianura pe-acolo pe undeva.

Astia sunt oamenii pe care ar trebui sa ii iubim? Astia sunt oamenii de care ar trebui sa imi fie mila? Foarte bine va fac cainii aia ca va simt cat de buni sunteti. Se mai uita si la fata omului si ce-i in sufletul lui. Vreti sa vars o lacrima pentru astfel de jigodii? Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace pe copilul ala ca nu are nici o vina si mai bine poate ca nu a crescut intr-o lume cu astfel de bestii bipede. Dar de voi nu mi-ar fi mila....nici catusi de putin...nu meritati asa ceva pentru ca nici macar nu stiti definitia cuvantului mila sau ce inseamna acesta.