S.O.S. familia!


Musafir

/ #1802 rezultatele studiilor lui Kinsey

2013-09-01 04:34

comentariu preluat pentru relevanta

E cam greu pe scurt, dar pot alege esentialul, care ar trebui sa lamureasca pe oricine. Un citat celebru al lui este ''the only wrong kind of sex is no sex'', el sustinand orice practica, inclusiv pedofilia si zoofilia.
A ajuns la concluzia ca oamenii se nasc capabili de a se bucura de stimularea organelor genitale (nu ca devin sexuali la pubertate), prin urmare actele pedofile nu sunt neaparat daunatoare. Mai graitor este cum a ajuns la aceasta concluzie - prin jurnale tinute de pedofili si corespondenta cu ei. Kinsey i-a instruit sa noteze detaliile actelor comise (reactiile copiilor abuzati), pentru ca el sa le poata studia. Fiind sado-masochist, a interpretat reactiile descrise (convulsii, tipete, lesin etc) drept orgasme, dovada stand intr-un tabel din primul sau studiu, Sexual Behaviour in the Human Male, tabelul cu numarul 34. Acolo a insirat varsta copiilor pe care s-a experimentat (cel mai mic avea doua luni) si numarul de ''orgasme'' observate intr-o anumita perioada de timp. Dovada e chiar in studiul lui, nu e o inventie. Poti urmari documentarul Kinsey's Paedophiles ; vei afla toate datele si numele necesare. S-au scris de altfel multe carti despre colaborarea lui cu pedofilii.
In privinta homosexualitatii si a promiscuitatii, asociatii lui au recunoscut ca datele preluate chipurile de la oameni din toate paturile societatii proveneau in mare din baruri gay, bordeluri si inchisori. El insusi era homosexual, practicand sodomia cu cei din echipa lui si convingandu-i sa faca swinging pentru a ''experimenta''; si-a pasat si sotia altor barbati tot in scopuri stiintifice. Au inregistrat filme pornografice de tot felul in sediul universitatii din Indiana.
Kinsey a fost orice numai om de stiinta nu.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...