S.O.S. familia!


Musafir

/ #1558 Re: Adevarata Captilin.

2013-08-30 19:55

#1556: Un cunoscut - Adevarata Captilin.

Alipesc acest citat pentru ca dovada sa nu dispara daca autorul decide sa il stearga.

Cine este Dana Captilin- o femeie divortata, cu un copil. Barbatul ei a depus cererea de divort, asta ca sa lamurim ce sotie buna a fost. Normal, niciun barbat nu doreste sa stea langa o femeie care picteaza icoane, preaslaveste sfinti de care n-a auzit nimeni si care nu mai practica nici macar "misionarul". Barbatii hetero vor femei langa ei, nu maicute-wannabe.
Este o ipocrita care da vina pe homosexuali pentru ce se intampla in familia ei. Este atat de crestina, incat lauda legea recent adoptata de Rusia, prin care se interzice "propaganda gay" desi i-au fost aduse la cunostinta toate atrocitatile care au loc de cateva luni- ma refer la homosexuali batuti/omorati in amiaza mare, fara ca politia sa deschida o ancheta. Moral, este o criminala fara suflet. Este crestinul pur de acum 500 de ani care nu se sfia in a arde pe rug vrajitori si in a omori oamenii stiintei.
Este o ipocrita care incalca legea? De buna ce e in psihosociologie, job-ul ei este "expert in achizitii', la un spital public din Bucuresti, job pe care l-a obtinut cumva prin niste relatii si ceva spaga, fara a fi scos la concurs in perioada respectiva? Daca e draguta, sa raspunda...

INCA nu a ajuns petitia pe mana unui homosexual din Ministerul Sanatatii. Nu am de gand sa o trimit acelui barbat, ma gandesc la copilul ei, in conditiile in care ea nu are job, devine si mai vulnerabila si atunci fostul barbat poate sa ii ia fata, dar sa aiba grija- nu garantez ca nu va ajunge. Cunosc un doctor homosexual care la randul lui, cunoaste anumite persoane prin Minister. Asa ca ai grija Captilin. Duci un razboi din care numai tu ai de pierdut.

 

Stii ca poti fi identificat prin adresa de IP si iti poate intenta proces pentru calomnie si amenintari, nu? In locul dumneaei as incepe formalitatile chiar maine, daca mi-ar permite buzunarul.

Asadar sustii ca poti influenta persoane publice. Daca medicul pe care il cunosti este cumva psihiatru, cere-i tratament pentru schizofrenia pe care o manifesti, inchipuindu-ti ca poti avea un asemenea impact asupra vietii altei persoane, manuind dupa bunul plac mecanismele acestei tari. O si vezi pe aceasta doamna la mila ta.

In al doilea rand, cine are un neuron functional face asemenea amenintari scarboase in privat, daca spera sa aiba succes. Prin acest demers nu faci decat sa demonstrezi ca esti un psihopat, care ameninta familia cuiva din simplul motiv ca acea persoana nu doreste difuzarea unei emisiuni de divertisment. Din modul in care te exprimi, nu am indoieli ca ai face asemenea mizerii dintr-un motiv de nimic.

Tocmai ai demonstrat public cat de bolnavi sunt unii dintre voi, capabili sa incerce sa distruga un om (chiar daca posibilitatea exista numai in imaginatia lor) pentru un simplu afront.





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...