VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

marcqwan

/ #120 Homosexualitatea - Care este cauza ei?

2013-08-23 14:48

Homosexualitatea - Care este cauza ei?

Homosexualitatea - un Frecventa natural în conflict cu natura

Homosexualitatea este o variatie sexuala, care este în mod natural, dar este împotriva naturii. "În mod natural, dar fiind împotriva naturii" aici înseamnă că ea se manifestă printr-un proces natural, dar nu pot servi drept de reproducere naturală. Prin urmare, este împotriva naturii, sau mai degrabă, o variație sexuală natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea este o variație înrădăcinată în genetica, și din acest motiv se consideră că este natural. Dar, din cauza incapacității de a reproduce, aceasta este clasificată ca fiind împotriva naturii, prin urmare, homosexualitatea este numit o variatie sexuala natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea, ca o variație sexual natural care este împotriva naturii, ar putea niciodată fi clasificate drept ilegală pe seama oricare dintre legile naturale, creatoare și directivele. Prin urmare, se consideră în mod natural normal - deși împotriva naturii, tocmai din cauza imposibilității de procreare să apară. Anumite gene si caracteristicile lor de a determina tipul de variație sexuale, inclusiv homosexualitatea. Dar genele si caracteristicile lor, la rândul lor, sunt particule minuscule de natură și sunt astfel supuse legilor și directivelor naturii. Acest lucru, atunci înseamnă că nimic nu poate fi anormal în sensul de naturalețe sale, în cazul în care permite natura, într-adevăr, se creează, prin care de asemenea rezultă că homosexualitatea este o manifestare fizică a cărei anti-naturalețea se bazează pur și simplu pe lipsa de orice posibilitate pentru procreere. Mai mult, ca homosexualitatea este o manifestare naturală, prin urmare, natura-dat, ea nu poate și nu trebuie să fie luate în considerare, judecat sau condamnat ca degenerate și nefiresc, și în mod similar nu la fel de reprobabil, ca dezgustător, și nici ca încălcarea legii naturale sau umane. Ceea ce este numit nefiresc și o încălcare împotriva naturii, cu toate acestea, este homosexualitatea si bisexualitatea de un sodomitical, degenerat natura - satisfacția sexuală cu și asupra animalelor de orice fel. Această formă de variatie sexuala anume se dezvoltă exclusiv din procesele gândirii umane și fantezii, prin care o persoană este chiar capabil de a influența genele si caracteristicile lor. Procedând astfel, un individ poate genera o anumită predispoziție corespunzător. Aceasta predispozitie apoi se ridică la o aberație, o antinaturalness, și o încălcare împotriva legilor naturii așa cum este descris în următoarele versete despre homosexualitate în Geneza:

11. Desemnată ca homosexualitatea este unirea fizică a două ființe din aceeași specie și sex, de asemenea, numit de sex masculin și de sex masculin sau feminin și feminin.
12. Dintre toate formele de viata de sex masculin este o aberație împotriva naturii, printre toate formele de viata de sex feminin acesta este un aranjament natural.
13. Prin urmare, sexual îmbinare între doi masculi este o aberație împotriva naturii, deoarece inseminarea și inseminarea vin împreună într-un act greșit de procreare.
14. Aceasta este o formă de aberație generate de forme de viata de sex masculin cu degenerat percepțiile senzoriale și de auto-generat forme perverse, nenaturale de dorinta.
15. Acest tip de activitate sexuala poate veni doar despre printre, forme de sex masculin vieții umane, cu egoism homosexualilor inerente care, în calitate de forme de viață, sunt induși în eroare și au degenerat prin factori de învățături false, dorințele perverse necontrolate și poftele ilegale.

Degenera percepțiile senzoriale și de auto-create dorințele, anti-naturale în formă perversă, precum și egoismul homosexualilor inerent, sunt interpretate ca generând un pseudo-homosexualitate, care este generat de unul de propriile gânduri și fantezii, și care transgreseaza împotriva legilor naturale de creatie și directivele, și constituie, prin urmare, o aberație. Această formă de homosexualitate nu arată nici un fel de legătură cu homosexualitatea natural, care este împotriva naturii, dar genetic predeterminat de natura. Ca o regulă, homosexualitatea degenerat, prin urmare, pseudo-homosexualitate, care este auto-creat, prin gânduri și fantezii, este asociat cu alte anomalii de auto-generat sexuale și greșelile împotriva legilor naturii, cum ar fi sodomie, masochism, sadism, și așa mai departe. Homosexuali, prin definiție, nu poate efectua acte procreative sexual cu un altul. Ei pot pur și simplu se satisface sexual, așa cum este explicat în OM:

138. Pentru ca un om nu poate suporta un copil, deci o procreativ - contact sexual nu poate exista de la un om la altul sau între un om și altul, în caz contrar, acesta ar fi un păcat împotriva direcției de Creație, față de legile și directivele creației, și împotriva ordinea de șapte ori.

Bărbații homosexuali, prin urmare, nu poate efectua acte sexuale cu un altul, ei a lua pur și simplu plăcerea sexuală. La baza acestei definiții este că oamenii sunt în imposibilitatea de a procrea cu și între unul pe altul. Astfel, un act sexual autentic poate avea loc numai atunci când posibilitatea de procreare există, așa cum este cazul cu doi oameni de sexe diferite - bărbat și femeie. Toate celelalte activități sexuale, în cazul în care nu sunt oferite oportunități de reproducere, ca și în cazul actelor între doi bărbați, au numit pur și simplu plăcerea sexuală. Desigur, activitățile sexuale între doi parteneri de sexe diferite, care sunt atât individual sau infertile sunt, de asemenea, considerate acte sexuale. De importanță aici este doar că cele două sunt de sex diferit. Acesta este modul în care faptele sunt explicate în învățăturile spirituale. Când OM la pagina 69, versetul 139, afirmă că homosexual unirea a doi oameni este pedepsită, aceasta înseamnă că bărbații homosexuali sunt vinovați, atunci, atunci când vin împreună într-un mod care le face capabile de a da naștere într-o nefirească și un sacrilegiu mod (de exemplu, prin manipulare genetica, etc), iar apoi au relații sexuale în scopul de procreeze urmași prin aceasta înseamnă:

139. Astfel, un om încalcă împotriva direcției de creație în aceste chestiuni, dacă el se alătură sacrilegiously un alt bărbat într-o relație de procreare, sexuale, și, astfel, el va fi vinovat și pedepsit pentru tot restul vieții sale la un loc pentru îndeplinirea măsura corectivă. Și o măsură similară se aplică, de asemenea, atunci când un bărbat sau o femeie se alătură cu forme de viață de un alt tip, care sunt numite animale.