S.O.S. familia!


Musafir

/ #633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-19 22:52

#619: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Singura reactie pe care o poate primi cineva din partea unor activisti LGBT este atacul la persoana; repertoriul este destul de rasuflat din 1989 incoace, de cand Kirk si Madsen l-au pus in circulatie prin manualul lor de propaganda, After the Ball. El include urmatoarele lucruri: Hitler, Inchizitia, KKK, omoratul cu pitere, sinuciderile, ipocrizia, frustrarile, instigarea la violenta, divagarea (de ce nu te ocupi de problemele x si y) si alte cateva elemente. Dar lista e epuizata destul de repede, asa ca urmatorul pas este sa inventeze lucruri. De exemplu, lui Peter LaBarbera, fondatorul AFTAH (care isi propune demascarea lobby-ului gay in SUA) i-au construit o reputatie de star porno. Cine indrazneste sa spuna un cuvant impotriva lor trebuie sa se astepte la tot felul de mizerii disperate.

Nu generalizez aiurea; am avut de-a face cu ei de atatea ori incat am invatat ca pe poezie fiecare unghi din care incearca sa manipuleze, fiecare sintagma tipica (ar trebui sa-ti fie rusine, ar trebui sa-ti ceri iertare etc). Repeta aceleasi lucruri in mod agresiv, ca din tonomat, nu conteaza cui i se adreseaza sau ce comportament are persoana respectiva fata de ei.

Ultimul lucru despre care vor ei sa vorbeasca e homosexualitatea, pentru ca atunci ar fi fortati sa discute realitati cum ar fi prevalenta HIV/ SIDA si a altor boli cu transmitere sexuala (riscul e atat de mare incat nu au voie sa doneze sange), promiscuitatea nesanatoasa, speranta de viata redusa, manifestarile publice obscene samd. De asta divagheaza in 1000 de alte directii, doar cea corecta nu.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...