Plângere adresată CCR


Musafir

/ #28 Constituţie nelegală şi nelegitimă!

2013-06-25 19:33

Constituţie nelegală şi nelegitimă!

 

Constituţia unei ţări reprezintă legea fundamentală a unei naţiuni. Membrii unei naţiuni, a unui popor, constituie elementul existenţial care conferă prin fiecare membru al său şi împreună cu toţii, dreptul puterii supreme de a-şi impune voinţa, în ceea ce-i priveşte. Astfel, aceaştia pot mandata în limitele unui mandat expres şi punctual, membrii care să-i reprezinte, mandat nu fără limite legislative, cu limite în timp şi în spaţiu, etc. Aceşti reprezentanţi, mandataţi, ei sau actele de voinţă ale acestora, la cererea membrilor majoritari care reprezintă peste 70/100, majoritate care este constituită actualmente în România şi din cei care au renunţat să mai voteze, are dreptul de a anula orice în numele ei propriu.

 

Cei care au renunţat să mai voteze, infirmă tacit actuala clasă politică, toate partidele şi instituţiile create de aceştia, persoanele numite politic din instituţiile statului care fraudeză sau care acoperă frauda, ilegalităţile, etc. ceea ce este o probă de contestare a actualei stări din România.  Nexprimarea votului de către o majoritate, confirmă nelegitimitatea unei minorităţi conducătoare a partidelor, minoritate care nu conferă o alternativă reală democratică.

 

Reprezentanţilor madataţi sau unei anumite categorii de persoane din instituţiile statului, li se poate impune, pot fi înlocuiţi sau anulată mandatarea lor pe cale democratică sau pe calea demonstraţiilor şi a forţei,  cale a forţei care poate fi şi o revoluţie cu actele premergătoare acesteia!

 

Actuala Constituţie a fost „revizuită”  de către un grup restrâns, în baza intereselor proprii a lor şi a celor care au jefuit România de 23 de ani, nu de către elitele cinstite juridice ale naţiunii şi poporului.