Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Marianna

/ #4050 musafir #4047

2013-05-20 17:37

DESPRE CE ESTE VORBA? CE TE DERANJAZA? NU UITA CA CE S-A INTAMPLAT ESTE SCRIS SI INREGISTRAT DE MASS - MEDIA.

SI, DREPT EXEMPLU IA SI CITESTE http://www.voceavalcii.ro/2012/10/01/sindicalistul-cernev-face-jocul-lui-vulpescu-si-al-pcc-ului/print/ ARTICOLUL "Sindicalistul Cernev face jocul lui Vulpescu şi al PCC-ului" - Postat de Editor in 1 octombrie 2012 @ 00:15 In Dezvăluiri, Prim plan:
"DELAŢIUNE. Puţini înţeleg de ce din cei 3.800 de angajaţi de la Oltchim, doar câteva sute de oameni protestează şi asta doar atunci când sunt camerele de filmat pe ei. Pentru că doar atât poate controla „reprezentantul salariaţilor”, Corneliu Cernev, acest „salvator” ieşit din spuma mării. Toată cacealma cu privatizarea Oltchim a fost pusă la cale în laboratoarele lui Vulpescu, despre care se ştie că este bun prieten cu Vlădescu, alt „prieten” al Oltchim, fost ministru de Finanţe şi fost consultant al PCC. Dar ea nu ar fi avut atâta succes dacă salariaţii Oltchim nu ar fi fost controlaţi. Astfel a apărut în peisaj Corneliu Cernev, biet ingineraş pe la USG, în anii tulburi de după Revoluţie. Pentru un post de conducere în combinat, oferit de ministrul Chiţoiu, dacă va controla aşa cum trebuie masele la Oltchim, Cernev s-a făcut preş în faţa celor de la Bucureşti.
--------------------------------------
Se visează director la Oltchim
--------------------------------------
Sindicalist scăpătat şi delator
--------------------------------------"

SI ESTE DOAR O MOSTRA DIN MASS-MEDIA. SUNT SUTE DE ARTICOLE SI DE INREGISTRARI CARE VORBESC DESPRE ACESTE LUCRURI. MACAR "IN ULTIMUL CEAS" SA VEDETI, SA RECUNOASTETI SI SA SPUNETI ADEVARUL GOL GOLUT!