Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SIPI

/ #3426 BREAKING THE NEWS - ATAC FARA PRECEDENT LA DNA

2013-04-16 17:48

Cronicarul Pirnaie atac dur la DNA:
http://www.ziaruldevalcea.ro/Procurorul-sef-al-DNA-Calin-Nistor.html
Pirnaie s-o fi luat de la antene in lansarea atacului la dl. procuror atac prezentat in Cronica polieterica Pirnoida sau dl.cronicar are vreo simtire ca plangerile penale la adresa proprie se vor materializa in cercetari si ragaie ca Varanu` poate poate se sperie institutiile statului si il iarta???
La cat de experimentat este dl. Procuror pentru care tot DNA-ul are respect pentru profesionalismul cu care a anchetat majoritatea cazurilor la Arges Pirnaie nu vei ramane decat frustrat si satisfacut de slovele letopisetului tau faraonic si atat.
Numai institutiile statului nu le atacasei. Dar acum esti valoros asa ca iti permiti orice !!!
Nu uita Pirnaie ca esti decat un miciman frustrat care ragaie a VARAN cand conturile alimentate din visteria polona sunt goale.
Oare marmota simte ceva????
Pirnaie sa nu te mai lauzi prin Valcea ca tu controlezi procurorii DNA, ca tu i-ai scris administratorului Piperea jumatate din raport nu ai nici un drept.
Ai inclinatii paranoice si vezi ca se vindeca greu si raman sechele.
Prietenii tai spun ca erai frustrat de mic. Este explicabil atunci atacul furibund si disperat.
Nici in visul tau justitia nu va raspunde pe baza santajului tau de colt de hagie.
Vezi ca multe antene, ochi si urechi oficiali stiu ca ai traficat letopisete cu amicul tau Dafte Bulande Mo si Giurica Corado Catani si ca ai facut lovele vanzandu-ne in interiorul combinatului epopeea polieterico-propenoida xeroxata din cronica personala fecaloida.
Cu ce drept vinzi tu prin combinat letopisete ??? L-ai autorizat pe Cornelius Mendeleev sa fie agent de vanzari ambulant pe domeniul distributie la cort letopisete polieterice???
Sa stii ca se cunoaste in mare detaliu apropierea ta de visteria polona.