Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Muftangiul

/ #3416 Mesaj din lampa lui Aladin

2013-04-15 17:24

Iete bre cum zisei ceva de Ghioca invie Alaineeeee.
Mare coincidenta.
Draga Alain iar dezinformezi. Ti-a mai explicat un al postaci ca de fapt sunt 500 de mil EUR si restul dobanzi si penalitati aplicate de stat statului actionar la Oltchim.
E o mica mare diferenta 500 de mil fata de 793 mil EUR.
Si inca ceva in vara erau 711 mil EUR diferenta pana la 793 EUR este datoria facuta de echipa lui Balanel supranumit si tableta sau iphone cat a exersat managementul pe carbuni preinsolventa.
In weekend intelesesei cum sta treaba real cu datoria acum bati campii iar.
Ai amnezii de asta noapte???
Sunt doua variante ori astazi ai mai avut antrenament de spalat creierul cu colonelul polonez care mai nou se plimba prin Bucuresti in masina cu Varu Jan (ochii albastrii l-au ginit) sau ai probleme senzoriale.
Vezi ca pana si PCC vazand ca de fapt Guvernu se joaca de-a pregatirea falimentului la Oltchim bate in retragere.
Ia uite ce declara colonelu polonez in ianuarie 2013 :
http://curierulnational.ro/Actualitate/2013-01-09/PCC+SE+considera+investitia+de+la+Oltchim+SA+drept+una+strategica+si+de+lunga+durata+
si acum de meserie ce stie echipa sponsorizata de el si coordonata de la centru omu saracu a realizat ca intra in rahat:
http://www.gds.ro/Economie/2013-04-15/Actionarul+minoritar+principal+de+la+Oltchim+Ramnicu+Valcea+propune+propriul+plan+de+reorganizare
Ce va faceti ca ramaneti fara sponsori si tu si Talpasel si Ciobicii Hareti si Mendeleevus Bulando Mo/Socherez Propenoxid si mai ales tovarasul vostru letopisetul Tarii Moldovei polieterice specialistul in scenarii benzochinonice dl. Pirnaie Breaking the news????
Ramai fara sponsor la tableta si Giurica Corado Catani fara sandwich-ul de pranz.
Ce face criza din om...
Cine dracu va mai tine in brate acum???
Mai aveti totusi varianta X de finantare.
Il puneti pe Pirnaie sa mai scrie un letopiset contra colonelului polonez sa il mai incite sa dea cu loveaua si apoi il faceti posta prin combinat contra cost la disponibilizati.
Sunt destui printre noi sa il cumpere cu plata la primul compensatoriu si il dati mokka pe caiet pana se da ordonanta si va returneaza contracostul.