Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Gogu Panteologu

/ #3124 Pentru Arpechimista - Marioara din Hogeac

2013-04-08 10:17

Arpechimisto esti ultima care ai avea calificarea sa ne vorbesti de lucrari de investitii si contractor subcontractor !!!!
Cum s-au alocat contractele exista autoritati sa le verifice.
Daca aveai verticalitate morala spuneai realitatea nu ca s-a facut revizia numai cu firmele faraonice cand stim toti toate firmele care au lucrat ca noi le dadeam permise de lucru nu tu.
Tu bagai ceiutul si cafeluta pe la coltul si in birouasul din Pavilion asa ca LASA-NE, LASA-NE !!!!
Nu ai tu competenta necesara asa ca lasa moarta !!!!
NU FACI DIFERENTA INTRE CONTRACTOR - PRESTATOR DE SERVICII CARE SEMNEAZA UN CONTRACT SI CONTRACTANT - CARE PARTICIPA LA SEMNAREA CONTRACTULUI IN CALITATE DE BENEFICIAR.
APROPOS IEI IN CALCUL NOTIUNEA DE SUBCONTRACTOR NU SUBCONTRACTANT DECI PRESTATORUL DE SERVICII ESTE CONTRACTOR.
HAI PA CA O DAI IN DIVERSE IN NECUNOSTINTA DE CAUZA !!!!
Vezi de ceiutul si cafeluta ta pe care le bei de ani de zile de la preluarea Petrochimiei ca de aia te plateste Oltchim.
Oameni din astia intr-adevar ii dau dreptate lui Alain nu au ce cauta in calitate de colegi de ai nostrii. Pentru asta este nevoie de restructurare.
NU TE MAI DA ROTUNDA CA NU ARE ROST.
DACA ESTI ASA MESERIASA SI LE STII PE TOATE IA ZI FIRMELE PITESTENE DE MAI JOS AU AVUT CONTRACTE DIRECTE SAU AU FOST SUBCONTRACTORI????

GENERAL PREST, IMSAT, IMUC, ICMA, TEMPERA INSTAL,CRIMAR PAMICO, COMPANIA TELLI, DMG, KREMSMULLER, BOPP&RHEUTER, BUCHEN,COREM, HERCULES, CARPATI COM, ANA CARPATI 2007, NUCLEAR NDT,TIAB, PROFESIONAL RAFISERV, HERBING SRL, SYSCOM,GLEMSERV CHIM,EAGLE BURGMANN SRL, ROSEAL, CONSISTAL PRO 2000, ELIOTT EBARA GRUP ELVETIA

Stim toti din mentenanta Pitesti ca toate au avut contracte directe si Alain poate verifica la Valcea.
Te-a pus guru tau sa o dai cotita ca de fapt in Petrochimie nu a lucrat nici o firma din Pitesti ci numai firmele faraonice.
Te-am prins cu minciuna acum incerci sa o dai de gard. Da adevarul deranjeaza numai ca noi cei multi din sectii nu putem fi aburiti cum vrei tu.
Deci lasa-ne cu abureala ta si cu datul de gard ca nu stim ce inseamna contractare alocare, etc.
Te-ai franjurat toata ca in revizia de la noi de la Pitesti au lucrat numai 5 firme faraonice.
Ai mintit !!! Minti si arati ca habar nu ai si ca dezinformezi.
Nu mai incerca sa maschezi realitatea ca se stie 100% si orice tema primesti de la cucuvelele tale care incearca acum sa mascheze ce firme au desfasurat in adevaratul sens revizia in Pitesti sunt sortite esecului pentru ca noi marea masa cunoastem ce a fost.
Nu te mai obosi sa consumi reteaua combinatului in timpul programului.
Cei care incercati sa mascati adevarul nu sunteti decat o gasca de cucuvele speriate puse pe mascat realitatea si denigrat ca poate nu iese la iveala ce a fost de fapt si mai aburiti nitel opinia publica.
ITI PUN O SINGURA INTREBARE ??? DACA TOT TE DAI MARE INVESTITOARE SI COORDONATOARE DE REVIZII CONSILIERA DIN HOGEAC ????!!!
PUTEAI PORNI PETROCHIMIA IN STAREA IN CARE A TRANSFERAT-O OMV LA OLTCHIM CU NOI LA PACHET???
HAI MAI CE DRACU ACUM O DAI DE GARD PARCA NU STIM TOTI IN CE STARE ERA...........
PUNE MANA SI IA MIILE DE RAPOARTE DE INSPECTIE PE FIECARE UTILAJ SI CONDUCTA INTOCMITE IN REVIZIE SI VEZI POZELE SI PROBLEMELE CONSTATATE SI O SA ITI REAMINTESTI REALITATEA.
DAR DE FAPT ASTA REPREZINTA UN STRES PENTRU TINE CA INTRE TIMP TI SE RACESTE CAFEAU DIN HOGEAC.
NE CACAM PE NOI IN PLOAIE CA POATE SE INMOAIE.............
FRUNTEA SUS PETROCHIMISTI POATE IESE SOARELE SI PE STRADA NOASTRA DAR NU CU COLEGE DIN ASTEA CU NASUL MARE SI ROS............