Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mesteru Manole

/ #3122 Firme Pitesti pentru Alain

2013-04-08 09:52

Alain,
Asa pentru tine ca imi esti simpatic o sa continui............
Firmele au fost recomandate de specialistii din Petrochimie si chiar de responsabili Petrom/OMV care la preluarea Petrochimiei au recomandat faraonului respectivele firme ca fiind profesioniste si cu experienta in rafinarie si Petrochimie. Acum s-a uitat (noroc ca mai exista si dovezi in acest sens si aceste firme Pitestene pe care printr-o simpla solicitare oficiala la OMV de confirmare daca figureaza sau nu printre contractorii cu care lucreaza aceasta companie se va primi raspuns pozitiv ca respectivele firme ca figureaza pe lista de contractori dedicati ai OMV unde nu sunt priviti drept capuse.
Deci realitatea este undeva la mijloc.
De asemenea se stiu ei unii care au facut recomandari verbale si scrise privind capabilitatile acestor firme si care acum nici usturoi nu au mancat si se prezinta precum fecioara Maria de nevinovati si nestiutori si se va putea verifica de catre DNA/DIICOT ce si cum, cine a semnat notele de negociere cu aceste firme ce lucrari au prestat efectiv, lucrari pe care au fost verificate si receptionate de comisii cu hartii (atentie a se citi documente nu povesti si telenovele de radiosant) majoritatea tot de catre cei care le-am recomandat din Petrochimie ca faraonul nu cunostea aceste firme ca nu avea de unde, deci degeaba incearca acum sa o dea cotita Arpechimista alias Marioara din Hogeac bagata la inaintare de neste bajeti care sunt cam stresati si care pana acum au spus mereu administratorilor ca revizia la Petrochimie a fost monopolul faraonic (vezi cele 4 firme nominalizate de administratori in raport).
Deci sa revenim daca din totalul sumei de 185 173 000 RON contravaloare prestari servicii firme in Revizia generala de la Petrochimie conform raport administratori Oltchim circa 125 000 000 RON au fost incasati de firmele din Pitesti deci vezi si tu cam cum sta treaba cu monopolul lucrarilor la firmele faraonului.
Ce este interesant ca bajetii de la Serviciul Contractare decontare Valcea stiu clar au evidenta a tuturor lucrarilor, dar nu se spune adevarul ci se insista sa se minta ca nu s-a facut decat o abureala ca s-au spalat bani si ca de fapt Petrochimia se putea porni cum a fost preluata.
Ma baieti voi nu stiti ce spuneti !!!
Luati rapoartele de inspectie utilaje de la Inspectie Instalatii Valcea sau de la noi de la Petrochimie ca sunt detaliate si cu poze si vedeti ce cacat de utilaje au fost preluate si ce s-a inlocuit la ele si de fapt in ce a constat marea revizie.
Numai fabulati fara sa aveti habar ca nici unul din voi nu calcati prin Petrochimie la vremea cand s-a facut revizie ca sa nu mai zic ca nici nu stiati pe unde se afla. Lasati-ne cu teorii si planuri ca de 6 luni de zile faceti numai planuri si se pare ca nu aveti loc de noi.
Apropos materialele achizitionate in suma de 38 926 000 RON din raportul administratorilor unde dracu s-au montat daca nu era nevoie ca doar nu s-au aprovizionat sa ni le bagam noi la Petrochimie in cur.
Verificati ca exista documente de receptie si de punere in opera.
O tot dati ca am spalat bani la Petrochimie. Da ne-am luat cate o cadita fiecare petrochimis si cate o punga de BONUX si spalam bani in fiecare zi in fata sectiilor.
Spalam banii si ii uscam pe sarma cu sindicatul impreuna !!!!
Deci 1/3 din totalul incasarilor pe prestari servicii lucrari revizie au fost firme din Valcea (de altfel firme cu care Oltchim lucra de ani de zile nu au fost inventate pentru revizia din Petrochimie) si 2/3 firme din Pitesti cu experienta in Rafinarie si Petrochimie cum afirma Petrochimista Marioara din Hogeac. Deci neicusorule unde este adevarul????
CONTINUI LISTA CU FIRMELE CARE AU FACUT REVIZIE IN PITESTI SI ATENTIE NU SUNT FIRME DE BOSHETARI SAU CARE AU SPOIT SI AU PLECAT.
LUATI DOSARELE DE REVIZIE SI ANALIZATI CE LUCRARI S-AU FACUT REALA NU CE SPUN CUCUVELELE SI VUVUZELELE CA SA DISCREDITEZE PETROCHIMIA CA DEH ESTE MAI SIMPLU ASA. IEI OALA CU CACAT O ARUNCI IN ZARI CADE PESTE MULTIME SI CEI MOZOLITI NU MAI PREZINTA INTERES DECI DE PETROCHIMIE PUTETI SA VA DEBARASATI SI SPALATI PUTINA.
NU ESTE ASA !!!!!!
DECI IN CONTINUARE LISTA CU FIRME DIN PITESTI SAU CU CARE ARPECHIM LUCRASE PE VREMEA PETROM/OMV LISTA PE CARE MARIOARA PETROCHIMISTA O IGNORA CU BUNASTIINTA PENTRU A MINIMIZA AMPLOAREA REVIZIEI SI A SCOATE IN EVIDENTA CA DE FAPT TOTUL A FOST O ABUREALA GANDITA DE FARAON CU FIRMELE LUI:

CONTURO INDUSTRIAL SRL PITESTI, ENERGOMONTAJ GRUP SRL PITESTI, METABET S.A.,ROHRER SERVICII INDUSTRIALE, TECHNOLOGY PROMOTION PITESTI, ROSEAL S.A.,JOHN CRANE SIGMA, ANDREMAR CONSTRUCT BASCOV,COMESAD, ALFA GAMA SI OMEGA, MENTENANCE PARTNERS, BRAFLEX, AVERSA S.A., ENDRESS HAUSER, DIGITAL COM, D&G DYNAMIC MENTENANCE GROUP,

HAI MA SA FIM REALISTI !!!!
FIECARE DOSAR CARE S-A VERIFICAT SI AVIZAT LA PETROCHIMIE SI APOI INSTRUMENTAT ATENTIE LA VOI LA VALCEA LA SERVICIUL CONTRACTARE DECONTARE DIN PUNCT DE VEDERE VERIFICARE INCADRARE IN NORME DE DEVIZ, FACTURARE, PLATA

ATENTIE A NU SE INTELEGE CA ACESTE FIRME FIE DIN VALCEA SAU FIE DIN PITESTI AU VENIT CA SA AIBA DE UNDE PLECA. EXISTA DOSARE CU DOCUMENTATIA CARE ATESTA CE SI CUM S-A FACUT DAR DACA VOI LE PITITI SI NU LE PREZENTATI REAL ADMINISTRATORILOR NORMAL CA ASTIA NE PRIVESC LA PETROCHIMIE CA PE NISTE AUROLACI CARE IAU SALARII SI IL PUPA IN CUR PE FARAON CA VEZI DOAMNE NE-A TINUT PE SALARIU.
NICI GAND !!!!
REVIZIA NU S-A FACUT CU 4 FIRME CUM SPUNEA ARPECHIMISTA SI NICI CU O MANA DE CONTRACTORI. AU FOST 108 FIRME SI CIRCA 1800 DE MUNCITORI CARE AU SCOS DIN STAREA DE PARAGINA PETROCHIMIA.
OMV A FOST SMECHER NU A SPUS DE FAPT IN CE STARE SE AFLA PETROCHIMIA DUPA CE DIN ANUL 2005 EI NU MAI FACUSERA NICI O REVIZIE SERIOASA.
DACA ADMINISTRATORII VOR VEDEA EVIDENTELE FOTO SI VIDEO EXISTENTE DE LA PRELUARE SI DUPA PRELUARE NU VOR MAI AFIRMA CA MAREA RETEHNOLOGIZARE A FOST O SPOIALA !!!!
EXISTA DESTULE DOVEZI PENTRU CINE VREA SA VADA REALITATEA CELE MAI EDIFICATOARE SUNT POZELE SI INREGISTRARILE VIDEO.
S-A LUCRAT CAT SE POATE DE SERIOS SI S-A ADUS PETROCHIMIA DIN STARE DE RELICVA IN STARE FUNCTIONALA CUM ESTE ASTAZI.
Apropos verificarile si afirmatiile plus rapoartele este indicat sa fie structurate pe documente care exista din belsug in arhiva Oltchim.
Dupa analiza documentelor justificative gen grafice de revizie, referate de necesitate, rapoarte de inspectie care atesta starea tuturor utilajelor la preluarea Petrochimiei care fie vorba intre noi a fost mai mult decat jalnica (de aici si pretul de vanzare 1 EUR al Petrochimiei) si necesitatea de a prelua si piesele de schimb din depozitul Petrochimiei in suma de 13 000 000 EUR.
Deci atentie Petrochimia nu a fost preluata pe 1 EUR ci s-au achitat si piesele de schimb din magaziile Petrochimiei pe care OMV nu le-a dat gratis.
Efortul Oltchim la preluarea Petrochimiei a fost de 12 889 000 EUR aproximativ.
Nu este o suma colosala dar totusi este o suma semnificativa si 12.8 mil EUR.
Asta tot ca se bat campii ca Oltchim a luat MOCCA Petrochimia ba i-a mai dat OMV si nu stiu ce discount Oltchimului la preluarea.
OMV i-a dat Oltchim M..E asta i-a dat. A facut tot ce a fost posibil sa opreasca repornirea Petrochimiei.
SI INCA CEVA APROPOS DE CAPUSE CAPUSELI SI SIFONARI. IA GHICI MATALE CINE ESTE ACTIONAR IN FIRME AGREATE DE OMV, CONTRACTORI OMV PE CARE FARAONUL LE-A ACCEPTAT LA REVIZIA DIN PITESTI CONFORM RECOMANDARILOR UNOR SPECIALISTILOR SI A UNOR RESPONSABILI DIN PETROM CARE AU PREZENTAT ACESTE FIRME CA FIIND DE TOP????
O SA RAMAI UIMIT DAR ACESTE FIRME AU ACTIONARI DIN CONDUCEREA OMV PENTRU CA DUPA CUM VEZI LA OMV ACESTE FIRME NU SE NUMESC CAPUSE CI CONTRACTORS LA FEL CUM LA ROMPETROL ROMINSERV (CARE ESTE UN FEL DE MENTCHIM SAU MAI BINE ZIS CE AR FI TREBUIT SA FIE MENTCHIM) SE CHEAMA TOT CONTRACTOR GENERAL SI IN REVIZIA GENERALA A RAFINARIEI PETROMIDIA ACEASTA FIRMA ROMINSERV SUBCONTRACTEAZA MAJORITATEA LUCRARILOR DE REVIZIE LA ALTI SUBCONTRACTORI CARE LA ROMPETROL NU SE CHEAMA CAPUSE PENTRU CA NU AU FORTA NECESARA (NUMERICUL DE PERSONAL) CA SA FINALIZEZE O ASEMENEA REVIZIE.
DECI ASPECTELE DE CAPUSEALA LE TOT AUZIM DE 7 LUNI. SA LASAM DNA-UL/DIICOT-UL SA VERIFICE CE ESTE CAPUSEALA, CE ESTE BARFA SI FABULATIE.
ESTE MAI BINE ASA CA II PREZENTAM MINISTRULUI COLEGII DE LA PETROCHIMIE CA PE NISTE CAPUSE SCAPAM DE EI SI GATA SUNTEM VICTORIOSI.
CUM VETI FUNCTIONA MAH FARA PETROCHIMIE??? DE UNDE LUATI PROPILENA 12 000 t/LUNA CAT AVETI NEVOIE SA MERGETI LA CAPACITATE??
CE FACETI CU MONOMERUL SI PVC-UL???