Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

insolventa

/ #1899 LEPADATURILOR de la VICTORIA

2013-03-13 19:05

Pentru cei care inca mai credeau in Victoria si Cernev.Unul din motivele pentru care am ajuns in situatia asta financiara este majorarea salariilor.HAI SICTIR !!!

citam din raport:
O prima concluzie, care rezulta din analiza, este legata de evolutia salariului mediu lunar, care a crescut cu aproximativ 40% in intervalul 2009 - 2012, acest fapt punand presiune foarte mare pe fluxurile de numerar.
Astfel, cheltuiala cu salariile a crescut de la aproximativ 89,1 milioane RON in anul 2009, la aproximativ 111,3 milioane RON in anul 2012, in contextul in care societatea debitoare inregistra pierderi nete anuale de peste 200 milioane RON, iar pierderea neta cumulata aferenta perioadei 2009-2012 a fost de aproximativ 1,1 miliarde RON.
Cresterile salariale prevazute la art. 6 alin. 1 din Regulamentul de salarizare au fost acordate fara aplicarea prevederilor art. 6 alin. 2, prin faptul ca aceste cresteri trebuiau sa se limiteze la plafonul de salarii existent si ar fi trebuit sa fie corelate cu diminuarea numarului de salariati.
Practic, prin aceste masuri, managementul a remunerat non-performanta si a contribuit in mod direct la adancirea pierderilor.

ATI AUZIT COLEGI SALARIILE AU FOST DE VINA!!!!
MUNCEAM IN CONDITII GRELE SI ASTA ESTE RASPLATA MUNCII NOASTRE.
CITESTE SI "COLEGUL" SUDOR GHIOCA EMIL + CERNEV ACESTE NENOROCIRI-VINO SI IA-NE DIN SALARIU. TRADATORULE