Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

14 ani economist in Oltchim

/ #1837 La puscarie!

2013-03-11 18:28

Oricat ar minti fituica lui Romeo, locul lui Roibu si al celor care au adus combinatul in situatia asta (inclusiv Romeo, fiu-sau si alti cativa "ziaristi", ca si lor le-au placut compensarile si firmele capusa) este LA PUSCARIE. Sunt curios, spre exemplu, cine a facut "igienizari" pe platforma... Ca vor ajunge in inchisoare sau nu, asta e treaba autoritatilor. Dar, cum la noi autoritatile nu prea sunt autoritati, sper macar sa nu mai aud de ei. De nici unii!
Revenind la topic, atat cat mai are sens dupa zoaiele aruncate de unii sau altii pe aici, situatia Oltchim este complicata si, din pacate pentru salariatii onesti si buni profesionisti, nu sunt prea multe motive de optimism. Sa nu anticipam insa.
Oricum, decat o "economie" bazata pe firme care sug banul public (capusele dar si unii furnizori ai Oltchim sau firmele carora DGFP Valcea le returneaza TVA fictiv sume colosale in timp ce pe altele le alunga din judet) si impart spaga cu "nasii", prefer un judet mai sarac, dar cu sanse reale pentru toti intreprinzatorii sa-si puna in valoare calitatile! Puteti sa ma injurati cat vreti, asa ar fi fost normal sa se intample inca de acum 23 de ani. Dar, atunci a aparut pe firmament... Roibu!