Vrem vTube înapoi
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: .
Redtube redtube redtube !!!!!
Cel care a facut site-ul poate cumpara un domeniu .com de la o firma care nu e din Romania, un webhost la fel, si nu mai au cum gaborii sa inchida site-ul .
Cei ce l-au inchis, vor avea de suferit
Uhm ..politia nu are altceva de facut inafara sa inchida niste site-uri special facute pt filme si seriale ?
Dupa parerea mea vtube era unul dintre cele mai bune site-uri in care ma puteam uita linistita la tw , tvd , ahs etc etc ..fara sa fie enspe mii de reclame si porcarii .
Astazi chiar am vrut sa urmaresc un alt episod din tvd pana am auzit ca aproape toate site-urile de seriale printre care si vtube s-au inchis ..
Nu stiu ce o fost atat de ILEGAL incat sa inchizi un site inofensiv care era de altfel unul dintre cele mai bune , erau doar niste seriale ...
Nu am ce sa mai zic ..
Re:
Si cu ce sa intervina..Daca folosesc arme, forta si alte chestii ca sa intervina, se trezesc desteptii sa comenteze..Am vazut un caz de curand, un politist era injurat de doua persoane, dupa care au incercat sa il agreseze, politistul scotand pistolul. Nu a tras, nu i'a amenintat ca trage. Dupa care au venit alti jandarmi in sprijinul lui. Si se trezesc cativa de pe strada sa strige, ca de ce ii baga pe aia doi in dupa, de ce a scos arma la ei, si alte chestii. E rau, in orice caz, daca s'a ajuns la asa ceva. Organele legii sa nu mai poata faca legea..Ironic, nu?
RATAT
Pt asta care a făcut petiția, pun pariu că te întrebi de ce e tara de cacat si ce nu e în regulă. Îți spun eu, oamenii că tine. Prin faptul că mi-ai ster 5 comentarii doar pt ca aveam alta opinie îmi demonstrezi că ești un cretin frustrat. Ce mi-ar plăcea să ne cunoaștem personal.
Re:
Vtube înapoi!!!!!
Pe mai mari hoti nu i inchideti si nu le faceti nimica i lasati liberi pe strada si fura in continuare dar sa inchideti un site de filme si seriale santeti in stare
unde mai vad eu TVD..... vreau site-ul meu preferat inapoi
VTUBE. Vream VTube inapoi. Era cel mai smecher site de seriale. Chiar daca avea reclame, tot era cel mai tare.
Semnat Denisa.
Si apropo, sunteti niste ratati. (Astia care au inchis VTubul)
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: .