VREM SPITALE NU CATEDRALE
E timpul sa ne trezim...
Credinciosii si D-zeu nu au nevoie de bisericii poleite in aur , D-zeu are nevoie de credinta , milostenia si modestia noastra.
Salut!
Familiile lor au hotărât sa fie înmormântați cu preoți!
Ca tu poate iti dorești pentru tine -sau familia ta - sa nu fi înmormântat/ă cu preoți e o alegere pe care ti-o respect!
Faptul ca unele persoane indiferent din ce motive folosesc aceasta tragedie ca lupta in diverse interese este abject!
In mine stârnește furie!
Familiile acestor doi prieteni ii înmormântează in Biserica lui Hristos!
Ar fi omenește ca cei de genul tau sa nu ne amareasca mai mult cu postări anti-biserica etc in aceste momente! O biserica pe care tu din câte vad nu stii ce este...!
Desigur exista multă corupție si mizerie între popi si prelați! Si multi dintre credincioși sunt tembelizati! (Dar fenomenul de spălare de creiere este mult mai răspândit - inclusiv la persoane inteligene de felul tau sau al meu!)
Lucru care ne doare, ne revolta, ne smintește chiar, si împotriva căruia noi Biserica - "biserica" reprezinta comuniunea sufletelor in Hristos indiferent ca esti cleric sau mirean - luptam cum putem!
... In acest moment însă nu ne ocupam de aceste cazuri de corupție!
Si oricum noi dorim sa ne vindecam ca Biserca nu sa o desființăm!
Poate ai putea sa meditezi la ce ti-am zis!
Sufletele prietenilor noștri care au murit au nevoie de rugăciune - asta consideram noi cei apropiați!
Nu-mi doresc decat sa ma înțelegi!
Si daca tu ai primit un botez la naștere sau mai târziu - si de la care nu ai abdicat - înseamnă ca esti Biserica!...
Dumnezeu sa ne lumineze!
DEGEABA AVEM 100000 DE BISERICI DACA NU NE AJUTA CU NIMIC.DUMNEZEU A ZIS CA EL ARE NEVOIE DE O BISERICA MODESTA IN CARE SA SE ROAGE OAMENII NU 1000000 PLACATE CU AUR .ACUM CAND OAMENI DIN COLECTIV AU FOST RANITI CHIAR SI MORTI... UNDE I.AU DUS CA SA II AJUTE ? SA II FACA BINE ? LA SPITAL NU LA BISERICA!(CHIAR SI LA MORGA)... VA DATI SEAMA CA NOI NU AM FOST IN STARE SA CONSTRUIM CATEVA SPITALE DA AVEM 100000 DE BISERICI SI NIMENI NU MERGE IN ELE ? DAM BANI CA SA AVEM BISERICI DA SPITALE NU...LASA SA MOARA OAMENII CA E MAI BINE ASA NU ? NOI NU AM PUTUT FACE FATA LA 200 DE RANITI ...VA DATI SEAMA DACA ARDEA (DOAMNE FERESTE) TOT BUCURESTI UL? CE FACEAM? MUREAM TOTI CA NOI NU AVEM SPITALE DE AJUNS DA AVEM BISERICI!!!TREZIREAA OAMENI BUNI CA MURIM SI NIMENI NU VEDE ASTA!!!
Ce au facut preotii in cele patru zile? Se fac de ras, cand fara nici un scrupul declara la TV ca nu au fost invitati,ca doar acum au primit ordin sa mearga, sau aveau nevoie de bani pentru a merge la fata locului sa faca o rugaciune gratuit? RUSINE,ne considera o tara de naivi care-i imbogatesc!
faza e ca eu nu inteleg de ce nu cereti guvernantilor sa faca spitale......ei au fost cei care le-au inchis pe cele existente....tot ei aproba banii pentru biserici, catedrale....cine ii opreste sa aloce bani si pentru spitale???
Prea putine spitale , cămine pentru copii fara familii, azile pentru bătrâni sau pentru persoane cu handicap, prea multe biserici sau catedrale asa zis "ale neamului" in care daca intri cu lumânări aduse de acasa esti certat pentru ca nu sunt cumparate de la ei si Episcopia le interzice, familiile nevoiașe nu-si pot îngropa morții daca nu plătesc taxa (pentru care probabil nu vor primi chitanța),nu vin sa facă vreo slujba pentru un muribund daca nu le îndeși in sutana bani.De cand se plătește pentru iertarea păcatelor?In unele cimitire, chiar daca cumperi locul de veci esti obligat sa-ti faci cavoul cu o anume firma pe bani multi. Primesc donații dar nu donează nimic,etc. Iar fetele bisericești smerite se lăfăie in lux si nu se rușinează cand iau bani si de la cea mai amărâta baba cu casa acoperită cu stuf.
Catre cine e adresata petitia?
Nu am gasit initiatorul petitiei, cred ca e BOR . Dupa ce semneaza toti doritorii , se sterge petitia. Nu se stie nici cui se adreseaza. Oamenii semneaza cu/ din furie si cred ca au facut tot posibilul. Iar a fost pacalita tutma de semnatari.
| This discussion has been closed. |
Re:
#12: -
Du-te la biserica. Dumniezau o sa iti salveze copilul!