VREM SPITALE NU CATEDRALE
Am semnat aceasta petitie deoarece sunt scarbit de comunitatea religioasa din Romania si dorinta de a avea mult mai multe spitale. Multumesc frumos
Nu mi se pare normal ca dupa toate cele intamplate sa nu se poata faca nimica.... trb sa punem piciorul in prag... toate bisericile,toate cluburile,examenele grele, tineri din ce in ce mai multi care pleaca din tara lasand batranii , pt ce... daca aceasta intrebare ar fi pusa toata lumea ar zice, "ASTA E ROMANIA", eu as zice, nu, romania e un paman, un teritoriu, nu e vina Romaniei, nu e vina guvernului, e vina NOASTRA... e tara noastra, si noi ne alegem oamenii, daca noi de la o punga de bunatati alegem o mizerie de guvern atunci e vina doar a noastra, si teb sa spunem NU! Si sa incepem sa refacem Romania asa cum ar trb sa fie... o tara frumoase, cu resurse mari si o conducere buna... daca noi nu o facem, atunci cine?
Desi sunt in afara tariii sunt total de acord cu aceasta petitie, aveam pese 1000 de biserici in Romania pe cand spitale sunt 400 si ceva.
Vii se pare ceva normal? Mie nu
Daca ne imbolnavim nu cred ca mergem la biserica sa ne dea o prescriptie medicala, daca ne taiem nu mergem la biserica sa ne pansam. S-a alocat un milion de lei pentru construirea unei biserici din aur si au ridicat constructia din lem si gata, banii aceia nu puteau fi folositi in alt scop? Si sunt multe lucruri la care se arunca banii degeaba, sunt multe furaciuni. Sunt scarbit de statul roman .
Baaaaa voi domnii de la guvernul Romaniei,am si eu o intrebare, dak o sa aiba loc un atentat terorist si o sa fiti victimele acelui atac unde ati dori sa ajungeti...?????? La Biserica sau la spital???? Ganditi-va bine k dak o sa ajungeti la Biserika veti fi incadrati intre 6 ccanduri.. Cu tot " Respectul"
| This discussion has been closed. |
pentru ca sunt suficiente biserici, sa contribuie financiar si Biserica Ortodoxa Romana