Vrem inapoi microbuzele !
Afara din tara
Nu, si vrem microbuzele afara din tara! Cati dubari cu sicrie din astea or fi semnat aici :)))
Microbuzele de fapt sunt niste dube infecte, bombe pe sosele, soferii fac evaziune. Sicrie.
Autobuzele sunt putine si se sta in statii .
Nu exista aclimatizare in mijloacelede transport:ca sunt trolee,ca sunt autobuze ..vara nu se poare respira aerul iar iarna ...stim cum e!
Ca sa nu mai spunem despre unii soferi!!!!!
Maxi taxi-urile erau un mijloc de transport mai rapid ca transurbul si pe masura buzunarelor noastre.
Sper sa se revina asupra hotararii.
Cea mai hilară petiție
Este de-a dreptul amuzant ce încercați să faceți cu acesta petiție . Microbuzele nu vor reveni .
Re: Maxi-taxi-urile sa dispara
#29: Stefan - Maxi-taxi-urile sa dispara
Noi suntem incluti, dar nu te-am intrecut, e usor sa vorbesti cand toata ziua stai cu fundu in masina, ia circula tu cu autobuzul cateva zile sa vedem cat de tare o sa-ti mai convina, si nu zilnic din 10 in 10 minute se intampla accidente, si chiar si asa, circulatia poate fi redirectionata, intarzie cate 2-3 minute, bine, dar cand vin mai devreme cu vreo 5 minute atunci tot accident a fost?
Re: Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.
#25: yo - Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.
Nu stiu de tine, dar parintii mei nu se plimba de dimineata pana seara cu autobuzu si nici nu duhnesc a trasnpiratie , nici nu cer loc pe scaun, si nici nu inchid geamurile in autobuz ca vai doamne e curent, ma doare urechea sau racesc.
am semnat pentru ca in maxi-taxi erau conditii mult mai bune decat in autobuze care nici nu le putem numi conditii...babe si mosi se plimba toata ziua degeaba incurcand ceilalti calatori doar din motiv ca li se elibereaza abonamente gratuite...plus ca sunt conditii mizere in autobuze si se urca tot felul de betivi,boschetari si altele...si soferii de la Transurb sunt niste neciopliti si vorbesc urat cu oamenii..ca sa nu mai zic ca stai ff mult pana vine un amarat de autobuz
•pentru ca m-am saturat de inghesuiala la bilete si abonamente
•pentru ca m-am saturat de frigul din autobuze
•pentru ca m-am saturat de hotii de buzunare
..........si lista poate continua!
Sper sa faceti ceva! Multumesc!
| This discussion has been closed. |