Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"
De ce nu semnez
De ce sunteți fățarnici, nu de spitale ducem lipsă ci de medici ,care pleacă in străinătate pentru că acolo sunt plătiți la valoarea lor !@
Fantasmagorii!
Guvernarea din vremea lui Basescu a desfiintat 80 de spitale,iar voi vreti sa transformati catedrala in spital!Este vorba de o petitie nonsens ,din urmatorul motiv:cladirea necesara functionarii unui spital se proiecteaza si se construieste pt a indeplini functiile necesare unui spital,nu unei biserici!Decat sa transformi o cladire de asemenea dimensiuni intr-un spital mai bine i-l construiesti de la zero.Si apropo,biserica ortodoxa romana a infiintat in toata tara aproximativ 180 de centre medicale in care se ofera servicii specifice gratuit sau contra cost,in functie de statutul pacientului!Ofera cumva statul roman servicii medicale gratuite categoriilor defavorizate?Nu am auzit de asa ceva!
ma uit la comentariile voastre si ma intreb ; chiar atat de usor de manipulat sunteti,ce este in mintea celor care au initiat aceasta tampenie ,chiar atat de redusi mintal sunt sau sunt in terapie si voi a-ti intrat din greseala in joc,un spital cand se construeste trebuie luat in calcul alte oportunitati decat amplasamentul unei catedrale
ridic mainile in cluburi
si in colturi de blocuri
unde o ardem toti in focuri
inebuneste primaria, politia, presedentia
cand tot mai multi striga "f***k you romania"
o sa o luam la m. u. i. e. in u. e. repede
deci cum sa ne pese de p. s. d. ah?
vad popi hoti, beti morti, nu poa' sa se abtina
trag de **** pustoaice in timp ce se inchina
privesc cu lupa cum imi sare in brate supa
cand se aud manele de la taranul de deasupra
http://Versuri.ro/w/iejj
n-am dat jos de pe steag stema
sa fim condusi de minti luminate cu lanterna
guvernul a omis nepermis ce a promis din nou
nici azi nu stie cat costa o cartela de metrou
copii consumatori in scoli de corn + lapte
in scupt timp egal seringi + vene sparte
statul frate, te rupen **** te dezbraca
ma doare-n **** atata timp cat pielea mea alba inca ma imbraca si....
si toti se poarta de parca sunt adormiti,
poftiti un scaun electric sa va odihniti
| This discussion has been closed. |