Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"
am semnat din instinct...pur si simplu asa am simtit...avem nevoie de spitale,biserici sunt destule...avem medici buni care pleaca pentru ca nu li se ofera conditii...E mai important sa salvezi pe cineva..sa sti ca din cauza ta un om inca traieste...Respect medicilor,asistenteleor si.tuturor care s-au mobilizat pentru tragedia de la #colectiv...
este cea mai mare risipa de bani pentru un rahat de catedrala cand mai sunt f#cking 18.000 si doar 475 de spitale si nu o spun doar pentru ca sunt ateu dar fac pariu ca si crestinii s-au saturat de atatea biserici
Asa si cu cei care au donat pentru aceasta catedrala ce faceti? Ei vor catedrala. De ce e dorinta voastra mai importanta ca a lor? Daca vreti spital, donati pentru construirea unui spital. Nu puteti sa face ce vreti din banii altora.
Vad tot mai multe persoane ce sufera de cate si mai cate boli , dumnezeu ne vindeca sufleteste si cand spun dumnezeu nu ma refer la.preoti sau cladiri reci frumos pictate ci la adevaratul dumnezeu ce se afla pretutindeni,iar doctori ne vindeca trupeste deci avem nevoie de cat mai multe spitale. imi pare rau ca a trebuit sa moara multe suflete nevinovate pentru a ne putea trezi din somn . sper ca mica mea semnatura sa ajute cat de putin
Sumele alocate de Primaria Capitalei si de Primariile de sector pentru asa numita catedrala a mintuirii neamului si parlamentul sa opreasca finantarea si sa redirectioneze banii publici catre Sanatate, Cercetare si Educatie. Avem nevoie de sanatate si conditii umane in spitale , avem nevoie de invatamant, de cultura, de arta , sport, avem multi copii olimpici care nu-s bagati in seama , avem nevoie de atatea nevoi ...
| This discussion has been closed. |