Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"
Musafir#102 Nov 04, 2015, 08:29
Sigur ca nu este posibil, aceea va fi o catedrala enorma...si gata. Asa sunt politicienii nostri, fac orice pentru voturi. Iar BOR face orice pentru bani. Eu as face orice pentru seculatizare. Sa se autofinanteze, sa isi palteasca toate taxele si sa faca sute de catedrale aurite apoi. Dar nu din banii statului. Vor continua lucrarile dar am semnat pentru ca si eu o consider ca sunt importante spitatele si scolile...Succes.
Musafir#103 Nov 04, 2015, 08:33
Nu sunt de acord cu biserici atat de multe , eu as face spitale , locuri de munca si scoli si dupa biserici .DACA TI E FOAME MERGI LA BISERICA SAU LA restaueant ??
Musafir#104 Nov 04, 2015, 08:40
doar opulenta si nesimtirea popilor "comanda" ostilitatea din ce in ce mai crescuta a populatiei pentru BOR...
Musafir#105 Nov 04, 2015, 08:40
Cred ca nesimtirea si lacomia acestor preoti patriarhi ce mama naibii or fi,a ajuns la limita, intr-o tara in care sistemul sanitar este intr-o stare deplorabila, mizerabila nu este normal sa aruncam cu bani in constructia catedralelor, ce sa mai vb despre intretinerea lor si a putorilor ce slujesc pe Domnul hoti pe fata
Musafir#106 Nov 04, 2015, 08:49
Pentru ca sunt indignata ca din cauza starii deplorabile in care a ajuns tara aceasta, ne mor tinerii , iar cei accidentati nu au loc in spitale
Musafir#107 Nov 04, 2015, 09:47
avem nevoie de spitale si in acelasi timp dotate, utilate dupa model al tarilor civilizate. Domnul nostru Isus Cristos, nu a avut nevoie de " catedrala neamului" , din contra ...ador bisericile mici si construite....cu bun simt daca pot sa zic asa. Urasc si termenul de " prea inalt, fericit sau cum mai spun ei" Nu pot sa i vad atat de auriti si cu masini scumpe de vile nu mai vb. Imi pare rau.....dar aceasta este situatia, din pacate cruda.
Musafir#108 Nov 04, 2015, 09:50
VREM SPITALE NU CATEDRALE!!
Musafir#109 Nov 04, 2015, 09:51
sanatatea unei natiuni este mai importanta decat de a fi ingropata de vie de bor
Musafir#110 Nov 04, 2015, 10:00
Religia nu are rolul sa ajute asa cum o fac cadrele medicale, religia instiga si discrimineaza. Preotii care ar trebui sa fie intermediari intre pacatosi si Dumnezeu, ar trebui sa fie cei mai iertatori dintre noi si cei mai buni. Ei numai asta nu sunt, de aceea nu am ce cauta in catedrala lor imputita, vreau ceva util pentru oamenii din tara asta, nu inca un loc in care retarzii si naivii pupa moaste.
Musafir#111 Nov 04, 2015, 10:01
Totul pentru sanatate.Sanatatea inseamna o viata mai buna !
Musafir#112 Nov 04, 2015, 10:06
Mi.as dori ca aceasta catedrala a neamului sa se transforme in spitalul neamului si toti preotii din tara asta sa finanteze acest spital,asa ne pot dovedi ca le pasa si lor cat de putin de sanatatea oamenilor bolnavi.
Musafir#113 Nov 04, 2015, 10:13
Pentru ca popii din Romania au ajuns cei mai nemernici abuzatori ai sufletului si buzunarului omului simplu. Iar constructia nesfarsita de biserici, mici sau megalomane, nu poate duce decat la o noua, moderna si extrem de daunatoare INCHIZITIE. Nemaivorbind de faptul ca un spital adevarat , cu aparatura sofisticata, cu medici priceputi si bine platiti, ar crea incredere ca natiunea asta va exista si peste 100 de ani, altfel , exista realul risc ca peste 100 de ani, Romania sa fie un No Man's Land, la cheremul pustii de vanatoare a urmasilor lui Ponta, Oprea, Basescu sau alti mameluci care au aflat de Mihai Viteazu dar n-au inteles nimic din ce a dorit si facut el pentru Romania.
Musafir#114 Nov 04, 2015, 10:23
Avem nevoie de spital.......biserici sunt suficiente
Musafir#115 Nov 04, 2015, 10:27
Catedrala Neamului nu ne ajuta la nimic.
Musafir#116 Nov 04, 2015, 10:41
Din solidaritate
Musafir#117 Nov 04, 2015, 10:54
Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni aceștia trebuie să aibă instrumentele necesare.
Musafir#118 Nov 04, 2015, 11:00
In momoria tuturor tinerilor care au murit pe 30 oct 2015 si a tuturor celor care au murit din cauza nepasarii arogantei nesimtirii tuturor instutiilor statului . Vreau sa fim o tara democratica nu un popor condus de o caracatita de tip mafiot .Doresc o schimbare incepand cu respectul ptr omul de rand care munceste din greu ! Vreau eradicarea coruptiei eliminarea spagilor promovarea oamenilor in functie de competenta ; vreau ca cei care nu respecta legile sa plateasca nu sa devina liberi prin spaga si coruptie DEMOCRATIE NU COMUNISM
Musafir#119 Nov 04, 2015, 11:08
Am semnat pentru ca sustin initiativa celor care au lansat-o.
As dori ca structura destinata in acest moment Catedralei Mantuirii Neamului sa fie redirectionata catre ministerul sanatatii si utilizata ca centru medical.
Eventual poate o si echipam si educam niste medici pentru ea tot din banii prea-milostivilor.
Cu respect,
Ana-Maria Maris
As dori ca structura destinata in acest moment Catedralei Mantuirii Neamului sa fie redirectionata catre ministerul sanatatii si utilizata ca centru medical.
Eventual poate o si echipam si educam niste medici pentru ea tot din banii prea-milostivilor.
Cu respect,
Ana-Maria Maris
Musafir#120 Nov 04, 2015, 11:13
nu avem nevoie de prosteala bisericii...avem nevoie de un sistem medical sanatos
Musafir#121 Nov 04, 2015, 11:25
Pt. ca, Catedrala nu ne ajuta cu nimic. In schimb spitatele salveaza vieti!
Din aceasta cauza am semnat! :-*
Din aceasta cauza am semnat! :-*
Musafir#122 Nov 04, 2015, 11:26
Asta e urmatorul pas dupa demisia Guvernului
Musafir#123 Nov 04, 2015, 11:27
Mai multe spitale, nu catedrale
Musafir#124 Nov 04, 2015, 11:28
Pentru ca imi pasa, as dori sa ma intorc in tara dar nu am curajul pt ca am cancer si aici am posibilitatea sa ma trateze. Cu tot respectul pt cei care VOR SCHIMBARE
Musafir#125 Nov 04, 2015, 11:31
Avem dreptul la viata!
| This discussion has been closed. |
NU MAI VREM BISERICI
VREM SPITALE , SCOLI , CRESE SI CANTINE