Sustinem legea salariului minim pentru soferii profesionisti !
Este o profesie importanta, d.p.d.v. socio-economic si solicitanta pentru cei ce o practica!.
Drepturile soferilor profesionisti si legile privitoare la activitatea in acest domeniu, trebuie respectate, in primul rand de patronii firmelor de profil, iar mai apoi, binenteles, de catre toti ceilalti implicati in aceste activitati!
Factorii de decizie ar trebui sa se implice mai mult in ridicarea nivelului de confort, siguranta, salarizare, mentinere a sanatatii tuturor angajatilor, direct implicati in activitatea de transport rutier marfuri si persoane!
Profesia de conducator auto profesionist (mai ales pentru traficul international) este extrem de solicitanta si epuizanta, prin multiplele forme de stress, la care sunt supusi cei ce profeseaza in acest domeniu!
In consecinta, nivelul minim acceptat de salarizare, diurna, programul de lucru si odihna, conditiile de munca, odihna, relaxare, igiena, etc. trebuie sa sustina pierderile energetice, la toate nivelurile, ale lucratorilor in domeniul transporturilor rutiere, pentru a le mentine, la un nivel optim, starea de echilibru psiho-afectiv si emotional si suport peste medie (precum in regimul sportivilor de performanta, intrucat, de curand, aceasta meserie a fost clasificata, din punct de vedere profesional, printre primele cele mai periculoase indeletniciri), in ce priveste functiile si necesitatile fizio-anatomice!
Eu lucrez în condițiile pentru care luptați.M-am gindit ca ajuta!
Sunt sofer profesionist!Si lucrez pe camion de 40T in Franta!
| This discussion has been closed. |
Nu prea cred ca cunosti multe dedesupturiRe: Re:
#161: - Re:
Nu prea cred ca cunosti multe dedesupturi...eventual vorbe goale de prin parcari.
Cum ti s-a mai spus , incearca macar un an si vorbim dupa aia.
Drumuri bune.