Susţine finalizarea "Bazei de tratament"din Borsec
Vreau sa devina din nou statiune ...sa se poata reabilita toate izvoarele , sa devina din nou obiectiv turistic .
Imi pae foarte rau si va doresc succes in tot ceea ce faceti.
Pacat ca avem o asemenea bogatie si nu stim s-o pretuim!
NU VA BATETI JOC DE BOGATIILE TARII PE CARE LE AVEM GRATIS DOAR CU O INVESTITIE MINIMA AVEM APA SANATOASA NU CA ACEIA PE CARE O GASIM ACUM IN MAGAZINE .LASATI APA SA VIE LA TOTI ROMANI
BORSEC o aminitre
Hoti peste tot ,dar sa nu poti bea un pahar de apa minerala la izvorul 1 e o rusine.Am avut ,sar pute sa lemai am,actiuni la aceasta societate care are profituri mari dupa apa pe care nici un regim nu si-a permis s-o inchida?????Prietenii, cand va veni vremea sa-i agatam pe varfurile brazilor ce au mai ramas...
Guvernul si parlamentul Romaniei sunt conduse de borfasi si inapti sociali. Avem o tara frumoasa, pacat ca ii votam pe cei mai prosti dintre noi. Abia astept ziua in care o sa ii fugarim cu tortele si furcile :D.
| This discussion has been closed. |
Cum Borsecul are nevoie de relansare si de multa sănătate ca sa împrăștie sănătate prin apele sale așa au nevoie bolnavii cu VHC de semnaturile dvs., se strâng semnături pt bolnavii cu hepatita C care au nevoie de tratamentele noi, care s-au aprobat in UE
Semnați petiția - Tratamente pentru hepatita C astăzi, nu mâine
Mulțumim!