STOP amenzilor ONJN!!!
Ala barosanu stie el cine incepe CRI si se termina STEACU nu o sa ajunga casele tale de pariuri sa intreaca BET365 niciodata imi e mai usor sa stau in canapea,birou ,pe telefon decat sa merg la coltul strazii sa pariez iti urez sa ai parte de ceea ce iti doresc in momentul de fata cei 54.000 de romani pe care tu si toata suflare care e in jurul tau ai dori sa ii aveti la coltul strazi itit doresc sa ajungi ai tu la coltul strazi dar cerand un leu ca tie greu.
Te-am pupat la portofel stii TU de la cine vine
Iesim in strada ca la mondiale barosanule
O sa fii linsat chiar de oameni de langa tine o sa vezi iti mai dau doua luni si dupa o sa ajungi la COLTZ
Urez bafta pariorilor si le doresc castiguri multiplicate
Cota de 100000000:1 ca te duci in doua luni
Cum zic betivi ORI LA BAL ORI LA SPITAL cu tine tata la puscarie la puscarieeeee!!!!!
FORZAAAAA!!!!!!!!!!!
hotie
mare hotie...sa le fie rusine....de unde sa stiu eu cine nu are licenta!
O vanatoare impotriva celor care au pariat fara sa fie instiintati de catre ONJN ca nu ar avea voie!
cred ca e un mare abuz al guvernului , manat si de interesele winmaster
mult va avea de pierdut tot statul,pentru ca se vor cere nişte despăgubiri ale jucătorilor
La bulau ba infractorilor!
Sa-i sarutati mana lui Ponta ca a schimbat legea, altfel erati acum la bulau!
La munca ba pariorii lui peste!
Sa va dea 100.000 RON amenda, nu 5.000!
Bravo PONTA!
Bravo ODETA!
Pune latul pe ei! Unii sunt atat de tonti incat au acelasi nickname pe un forum ca si numele de utilizator de pe bet365! Propun ca pe acestia sa-i amendam cu 10.000RON!
BREAKING NEWS
Toate noutatile le puteti citi DOAR AICI: https://www.facebook.com/cumpariez
In data de 10 septembrie CUMPARIEZ au fost singurii care v-au avertizat ca nu trebuie sa pariati la bet365!!!
Nu va faceti Griji, amenzile se vor ANULA IN INSTANTA
Pentru cei care ati primit procese verbale. am vorbit astazi la cabinetul avocatului Cuculis, am vazut ca petitia are deja un link de inscriere si mi-au spus de acolo ca procesele verbale se vor anula in insanta si ca trebuie sa le contestam in 17 zile de cand le primim. Am inteles ca avocatul o sa ceara si despagubiri pentru noi.
| This discussion has been closed. |
contestatie
nu platim nimic....facem contestatie si castigam....nu am stiut! nu mergeti la ei fratior....nu semnati nimic!