Petitie!
Re: Re:
numai interese ,cineva este interesat sa puna mana pe el,exact cum au facut si cu fabricile din toata tara.
Pentru ca vreau ca simbolul Constantei sa dainuiasca pe vecie, daca nu cel putin inca 2500 de ani!
Pentru ca in tara noastra trebuie sa se faca si lucruri bune!
Maria S.
Vrem legea raspunderii magistratiilor caci nu mai suportam sa platim la CEDO greselile lor (banii aceia s-ar putea duce la salvarea copiilor si bolnavilor grav)
În 2000 am făcut banchetul de absolvirea liceului la Cazino.Cu adevărat memorabil! E de bun simț ca și generațiile următoare să aibă șansa unei astfel de amintiri!
Nimeni în țara asta nu poate găsi o soluție juridică pentru pletora de contestatari care zădărnicesc orice proiect? În alte țări din UE cum se poate, iar la noi nu?!
Starea cladirii ne arata cat de competenti sunt cei care ne conduc .Nu vor sa depuna nici cel mai mic efort sa faca ceva pentru cei care i-au ales . Si cu Romania se comporta la fel . Singurii bani cheltuiti corect de Romani ar fi pe niste parlamentari nemti sau alta natie . Numai romani sa nu fie . Ar trebui sa ne cumparam parlamentarii de afara , asa am avea si noi autostrazi si cladiri reabilitate, paduri nedefrisate , parcuri, scoli spitale etc. intr-un cvant am avea o tara civilizata . Am uitat totusi sa multumesc ARHITECTULUI care a montat aerele conditionate pe fatada cladirii . Daniel Renard a avut o mare scapare ca n-a pus el aparatele pe fatada cladirii , asa ar fi pus mai bine in evidenta scoica de sticla .
| This discussion has been closed. |