România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Iar despre Dumnezeu... Poate Norvegia sa demonsteze ca nu exista?
Din inimă.
Inima-mi cere să fiu alături de familia Bodnariu,Duhul Sfânt să-i lumineze pe răufăcători să nu mai facă acestea şi să-i aducă pe copii în braţele părinţilor lor.
Daca fam Botnariu ar fi fost compusă din orce alta natie inafara de romani toată lumea ar fi sărit in sus si s-ar fi rezolvat problema,dar fiind romani iei trebuie sa -și Duca crucea si sa părintească la mila si "apucaturile"sa-i spunem Legilor norvegiene.Inca odată vedem cine suntem si cum suntem apreciate in Europa.Romanii sunt buni la toate atita timp cit nu-si cer dreptul si nu ridica pretenții. Ar fi multe de zis dar de ......
rusine
Dar oare familia regala de acolo nu are nicio pozitie? Pana la urma printesa insasi are un copil cu un om care e in puscarie si ea era dependenta de droguri eu zic sa il ia si pe al ei. Sau firma PRIVATA nu are curaj? Unii au firme de facut haine, altii de vandut alimente astia au firma de rapit copii!!! Asta e mai grav ca nu a decis un stat au decis niste privati!!! Care probabil sunt remunerati in functie de numarul de actiuni (nu? Ca doar asa este intr-o firma privata)
Copiii trebuie redati familiei!
Re: Parintii din Norvegia trebuie BAGATI LA PUSCARIE
#9476: Vasile - Parintii din Norvegia trebuie BAGATI LA PUSCARIE
Eu cred ca este o mare diferenta intre a lovi cu bestialitare un copil si a atinge cu dragoste de parinte un copil, pt a corecta o fapta sau o actiune gresita a acestuia. Atentie mare la cuvinte!!!!
Am semnat aceasta Petitie dintr-un sentiment plin de revolta si consternare inpotriva asa zisei protectiei Copilului
din Norvegia BARNEVERNET care se cred pazitori, dar in realitate sunt Avocatii diavolului !
Rusine Norvegiei care gazduieste astfel de Institutii OSTILE Familiei si astfel de CALAI in sanul ei ,care mai sunt platiti si din bani publici ca sa aduca atata necaz si durere peste Familii !!
Cerem fara ezitare si intarziere Copii familiei Bodnariu sa fie predati inapoi Familiei, deorece au fost incalcate orice drepturi legale si legi in vigoare !!
Copiii nascuti in Norvegia,
sau din mame cu cetatenie norvegiana - sunt cetateni norvegieni.Imposibil sa fie lasati sa plece din tara lor!!
In aceeasi situatie a fost si fiica mea - dupa multe procese fiica ei Karoline a fost incredintata tatalui,deci copil de 4 ani a fost "rapit" de langa mama.
Asa Karoline=20 ani acum - a crescut fara mama!
A avut o viata indestulata dar nu cred ca a fost fericire!Indoctrinare,patriotism...au fost cat cuprinde,ca si acum fata nu doreste sa plece din tara ei Norvegia,chiar daca alaturi de mama ar avea conditii excelente!
Tanara este apropiata de mama,de fratii ei mai mici. Doar pierderea mamei a durut si doare...Dar astea-s legile in "tara tuturor posibilitatilor"- Norvegia!
Curaj romanilor aflati in aceeasi situatie!
| This discussion has been closed. |