România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Sa se dea copii inapoi parintilor!!CUM POT PUNE STAPANIRE PE COPIII ALTORA,AI CAROR PARINTI AU SUFERIT PT EI A CAROR MAMA I.A PURTAT IN PANTECE SI I.A CRESCUT SI S.A INGRIJIT DE EI PANA ACU...asa ceva e ridicol,e inexplicabil...DOAMNE DA IZBANDA CA VRAJMASUL SA RAMANA DE RUSINE ca de fiecare data...sa vaa ca si de ata aceasta TU ESTI BIRUITORUL !!!
Nu regret nimic din comportamentul meu. Consider ca mi-am facut datoria de parinte chiar daca, uneori, le-am certat/dojenit, le-am interzis sa se joace afara un anumit numar de zile etc.
Mai presus de legile omenesti, uneori nedrepte, exista dreptatea lui Dumnezeu!
DUMNEZEU EXISTA!
Aduceti degraba copiii familiei Bodnariu inapoi langa parinti!
Este dreptul copiilor sa creasca alaturi de parintii biologici.
pe care am considerat-o un sumum de civilizatie, respect si
bunacredinta. Este inasdmisibil!
pentru ca sunt parinte si pentru ca imi pasa de soarta copiilor.Trebuie sa-i ajutam atat cat putem.
Statul Norvegian se apropie cu pasi repezi de un stat NEONAZIST intrucat aceste practici sunt de a dreptul barbare si trebuie pedepsite de comunitatea internationala. RUSINE UNUI REGAT!
Antena 3 admirabila si unica ca totdeauna. Primii care abordati dureri adevarate . Va admir pentru curaj , profesionalism si sensibilitate. Suntem aici si semnam.
Oamenii aceia din Norvegia nu aveau dreptul sa ieie acei copii de lanaga parintii lor, cu totii stim ca uneori copiii mai inventeaza unele lucruri dar nu se face asa, am vazut ieri la Sinteza zilei familia Nan, cum adica sa li se para jenant ca tatal isi ia fetita in brate? E FANTASTIC ACEST LUCRU!! Si pt ca suntem toti romani trebuie sa ne ajuta unii e altii, mai ales cand vine vorba de niste copii nevinovati care sunt luati de la parintii lor, Sa aducem copiii inapoi la parintii lor!!!!!!
Tot RESPECTUL SI TOATA ADMIRATIA...PENTRU CEI CARE NU SUNT INDIFERENTI LA ATROCITATILE UNOR PERSOANE,CARE CHIPURILE SE NUMESC OAMERNI!.Cum e posibil asa ceva ?ce fel de partinti or fi astia,care fac asemenea crime...? sau poate nu sunt in stare, nici sa procreeze! Ce bestii de oameni -animale-sunt in stare de asa ceva? Suntem consternati ce se petrece in Norvegia...aceasta TARA ,PE CARE O CREDEAM CIVILIZATA.dAR AM AUZIT CA se face O EDUCATIE SEXUALA ACESTOR COPII FURATI...DE CARE NOI ROMANII,habar n-avem; N-AM AUZIT SI NICI NU-TI POTI IMAGINA,LA CE PROSTII II SUPUNE.EI NU SUNT DE ACORD CU CREDINTA? dar cu astfel de prostii sunt de acord ...sa le PRIVEASCA...NISTE PERVERTITI,CARE TREBUIE ASPRU PEDEPSITI!
Re: Norvegia
| This discussion has been closed. |