România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Statul norvegian se comporta ca nazisitii cu evreii si la Auschwitz copii erau smulsi din bratele parintilor.
Este o "rapire" cu acte false si legi abuzive cu buna stiinta de a creste "demografia" acestei tari cu o clima aspra !
Aceasta lege abuziva va determina ca insasi norvegieni cu familie mixta sa nu vrea sa mai stea in tara in care s-au nascut !
Pentru ca nu pot sa accept o asemenea mentalitate! Si pentru omul pesterilor era de neacceptat sa nu aibe copilul langa el, daramite sa ii fie furat. Acesta nu este stat civilizat! Nu este nimic civilizat in a maltrata cetatenii, populatia. Este un stat cu viziune fascista!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Daca o legislatie este in neregula, ea trebuie imbunatatita sau schimbata. Ne pare rau, Stimate Guvern Norvegian, dar am vrea sa va sugeram sa imbunatatiti legislatia privind protectia copiilor. Ce fel de institutii responsabile sunt acelea care mentin in sistemul de protectie a copilului psihologi care isi permit sa treaca intre motivele de luare a copiilor de linga parintii lor faptul ca un copil nu agreaza omleta pregatita de mama, ca un copil este tinut in brate prea mult de o bunica iubitoare, riscindu-se apropierea exagerata fata de aceasta persoana. Domnilor, daca un copil este iubit de cit mai multi oameni, abia atunci se va dezvolta mai frumos, mai echilibrat si se va simti mai in siguranta! Iubiti copiii, oricum ar fi ei, ajutati-i, nu creati drame din cauza carora atit micutii, cit si parintii vor avea de suferit o viata intreaga! A propos, ajutor inseamna sa consiliati acolo unde lucrurile stau cu adevarat strimb. Est modus in rebus! Exagerarile nu au adus nimic bun in lumea asta in orice domeniu ar fi fost ele.
| This discussion has been closed. |
Fiindca ma intriga ce se intampla . Urmaresc emisiunile dvs. si ma bucur ca sunteti atat de curajosi ca sa aratati realitatea. Mie mi-e teama sincer. Apreciez enorm.Nu am copii dar sufar si sunt cu sufletul alaturi de acei parinti. Incredibil in asa zisa democratie.