România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Un roman.
Deoarece este clar ca lumina zilei ca s-a facut o nedreptate crunta ce nu poate fii tradusa in cuvinte.
Am semnat aceastà petitie pt ca Fam Bodnariu sà-si primeasca copiii înapoi,ei apartin Familiei si lînga Ei le merge copiilor cel mai bine.
Drama familiei e faptul ca isi bat si indoctrineaza copii, nu ca autoritatile Norvegiene au intervenit spre salvarea copiilor. Macar copii aia sa scape. Iar familia Bodnariu ar trebui sa invete sa respecte legea statului in care s-au stabilit.
Pentru ca sunt roman, pentru ca am si eu un copil si pentru ca nu pot fi de acord cu o asa practica nazista
Ader la aceasta petitie in vederea respectarii,de catre toate tarile europene,a depturilor copiilor,asa cum sunt ele
stipulate in toate normele europene.Cred ca Norvegia,tara europeana,cu o monarhie constitutionala,ce are in frunte un monarh luminat,nu va lasa tara prada abuzurilor si va reda familiei Bodnariu copilasii pt. a se bucura in continuare de dragostea parintilor,caci dragostea parinteasca este de neinlocuit.
| This discussion has been closed. |