România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
ESTE CEVA INCALIFICABIL.
Felicitari pentru initiativa!
Este total inadmisibil ca o țară care se consideră democratică să atenteze la un principiu fundamental - apărarea familiei ca nucleu esențial al unei societăți umane - printr-un procedeu abuziv și netransparent aplicat în numele „protecției copiilor”. Oare copiii separați în acest mod de părinți vor aprecia ca adulți ceea ce li s-a întâmplat? Nu vor rămâne cu sechele psihice severe care le vor marca viața?
pt. reintregirea familiei si fericirea copiilor.Mult susces si izbanda.LA MULTI ANI! MULTUMM DIN TOT SUFLETUL PT.CEEA CE FACETI IMPREUNA CU NOI ROMANII. VA SUSTINEM,ANTENA TREI ESTE AICI.
Pentru că este mai mult decât revoltător ceea ce i s-a întâmplat familiei Bodnariu și constat acest abuz ca fiind trecut de orice limite ale suportabilului. Atunci când unei mame i se iau copiii cu forța, răul produs este atât de mare încât consecințele sunt devastatoare nu numai la nivel sufletesc, mental dar și organic. Sunt mamă și am plâns în hohote când am vizionat imaginile acestor brutalități. Numai Dumnezeu poate da putere unor părinți să poată trece peste asemenea traume ! Mă rog pentru toate familiile victime ale abuzurilor și sunt sigură că "răzbunarea este a Domnului" și că El va face dreptate !
| This discussion has been closed. |