România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Pentru a vedea frumoasa familie Bodnariu reunita.
Este datoria noastra, a tuturor parintilor sau poate a tuturor romanilor sa nu tacem! Trebuie sa fim auziti cati mai multi. Nu trebuie ignorata aceasta drama! Copiii Bodnariu trebuie sa se intoarca la familia lor!
Am semnat deoarece în acest gen de situaţii de neînţeles este normal să iei atitudine, nu să închizi ochii şî să-nghiţi în sec!
NIMENI SI NIMIC NU ARE DREPTUL SA DESPARTA UN COPIL DE MAMA LUI!
Inacceptabil! Copiii trebuie redati familiei,iar Norvegia sa-si rezolve problemele demografice prin proprii cetateni,nu furand copiii altora,mai ales imigranti.
strain nu va putea oferii dragostea parinteasca adevarata ...poate sa-i dea cele mai scumpe jucarii din lume ,cele mai bune conditii ,cel mai ,,ranjit ,, zambet ...NICIODATA DRACOSTE COMPATIBILA
Doamne, ai mila si fa o minune!!!
Numai Tu poți, Tu ești Atotputernic!!!
Durerea parintilor este nemarginita, ei s-au dus acolo pentru un trai mai bun tocmai al acestor copii si nu este admisibil ce se intampla . Spiritul viking i-si da din nou in petec . Stramosii norvegienilor , vikingii, rapeau si ei tineri, tinere si oameni sanatosi din Irlanda, Marea Britanie sau din statele baltice.
Parerea mea este ca norvegienii incearca o ameliorare a bazei genetice a poporului norvegian. Am impresia ca sunt foarte selectivi in ceea ce priveste copiii ,,confiscati,,. Au luat copii de rusi, cehi, polonezi, romani dar nu cred ca au luat copii cersetori sau copii de nomazi. Pentru ameliorarea bazei genetice puteau incerca altceva decat confiscarea copiilor. Banuiesc ca nici arabi musulmani nu prea se duc in centrul sau nordul Norvegiei.
sa le fie rusine ca destrama ,in acest josnic mod, familii.
| This discussion has been closed. |
5 copii minori, in cel mai scurt timp. Copiii nu trebuie sa fie separati intre ei si nici de parintii care le-au dat viata.
Olimpia Burghelea