România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Trebuie sa ne trezim si sa nu ne lăsăm calcati an picioare
Incredere
Aş ruga Antena 3 să nu se orească aici (la semnarea de petitii) cu lupta pentru salvarea copiilor României. Eu sunt sigură că acest post de televiziune este capabil să facă ancheta pe care statul norvegian nu vrea să o facă. În acest context pot face publice mai multe cazuri de adopţii, în opinia mea, neclare. Sunt sigură că va descoperi în agenţia care se ocupă de adopţii o organizatie criminală. Dacă vor fi cercetaţi funcţionarii agenţiei, sunt, de asemenea, sigură că nu vor putea justifica starea materială pe care o au.
Felicitari, Antena3! Toate institutiile de mass-media ar trebui sa va urmeze, sa luptam cu totii impotriva lucrurilor odioase, a odiosilor care se cred buricul Pamantului, centrul Universului, care nu se gandesc la faptul ca si lor li se pot intampla catastrofe in viata lor. Trebuie pedepsiti aspru vinovatii pana la ultimul, daca s-ar putea asa ceva! Multa putere, incredere, speranta tuturor celor care sufera din cauza semenilor nostri, care, cu buna stiinta provoaca dureri de neimaginat. Romani de pretutindeni, oameni din toata lumea, aliati-va la durerea semenilor nostri! Sa spunem in cor: ,,Stop abuzurilor de orice fel!''
Un strigat de ajutor de asemenea avengura nu te lasa nepasator . Fiecare dintre noi, cu forte mici, dar unite, putem face lumea mai buna. Nu trebuie sa ne oprim, sa disperam, stim ca-s multe nedreptati in toate domeniile, multi se joaca cu sentimentele, viata oamenilor, nestiind ca-i poate atinge si pe ei sabia nedreptatii, dar sa scurtam termenul suferintei semenilor nostri! Felicitari pt. initiativa, mult succes!
Felicitari Antena 3! Nu slabiti ritmul! Mai devreme sau mai tarziu ecourile noastre se vor face auzite.
| This discussion has been closed. |