România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Doar in Coreea de Nord copiii sunt luati de langa parinti pentru a fi crescuti lipsiti de dragoste, a li se extirpa sufletelul si transforma in roboti.
Exista o asemanare intre Nord Coreea si Norvegia?
Daca parintii naturali nu sunt capabili sa creasca rodul lor, oare niste straini BOGATI ce cumpara rodul iubirii a doi parinti,pot fi mai eficienti??????
Cata suferinta, dar cati bani catiga aceasta firma particulara prin vanzari de suflete?
Cum poate PRESEDINTELE ROMANIEI sa rezolve aceasta suiferinta, cand EL a VANDUT copii romani???
Poate copiii acestia sunt doriti de familii de norvegieni iar toata tevatura aceasta, cu dovezi plazmuite gen "e jenant cum a tinut copilul in brate", este de fatada. Cine stie cati bani sunt dispusi sa cheltuiasca cei care vor un copil frumos si tanar; si cati bani incaseaza firma aceea privata care se ocupa de "siguranta" copiilor, rapindu-i pur si simplu.
Doresc reintregirea familiei Bodnariu, cit se poate de repede. Locuiesc in USA si pentru ca am lasat copilul citeva minute in masina,( copilul nu a patit nimic),am fost condamnata de abuz de gradul 2, si judecata. S-au facut investigatiile necesare inclusive inspectia casei, apoi daca eram gasita vinovata de neglijenta, mi se luau copiii. Ce face Norvegia este total abnormal. Cu adevarat de necrezut. Acesta nu e protectia copilului ci mafie moderna.
| This discussion has been closed. |
Sunteti o tara de barbari, fara sentimente, fara umanitate...Daca vreti sa dispareti ca natiune, daca va plac casatoriile dinttre persoane de aceasi sex, daca vreti sa va cosatoriti in familie, si NU vreti sa faceti copii, asta NU este problema noastra, dar LASATI-NE COPII IN PACE !
COPII pentru NOI ROMANII sunt TOTUL !
NU ACCEPTAM SA NE FURATI COPII !