România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Dorul copiilor după părinți nu se ia în considerare? Dumnezeu sa îl lumineze.
Si cred ca suntem chemati sa fim alături de familie chiar daca nu știm care va fo deznodământul , desi ceea ce stiu ci siguranță , e ca , oricare ar fi el , stim ca e in mana Domnului !!
Dumnezeu sa dea biruinta ! Si pana la biruinta , sa dea putere , mangaiere si multa pace in inimi familiei !
Dar cea mai mare consternare mi-o provoaca tacerea celor care au jurat sa respecte LEGEA FUNDAMANTALA A TARII !
Suntem alaturi de voi!
Nu doresc nimănui sa treacă prin asa ceva. Este pur si simplu tragic!
Salut 6552 pe petitieonline.com intri si gasesti "initiaza o petitie" si faceti si voi in Australia una
sint foarte indignata de felul in care autoritatile norvegiene au luat acesti copii din sinul fam. Bodnariu,pina si bebelusul de 3 luni? de neimaginat....! dar sint si mai indignata de indiferenta statului roman si felul in care isi trateaza cetatenii, un reprezentat al statului roman trebuia sa fie deja in Oslo pentru rezolvarea acestei situati si in sprijinul fam. Bodnariu de a-si recupera copilasi.....! faptul ca mama taie felia de piine prea subtire, sa fie un motiv de indepartarea copiilor de parinti si sa fie dati in adoptie unor straini...ha, ha, ha.......! incredibil.....!!! oare care sint motivele adevarate pentru care statul norvegian ne rapesc noua si sigur si altor cetateni straini rezidenti in Norvegia, copii cu atita usurinta ? pentru ce acest abuz de putere asupra unor cetateni straini care au mers in tara lor in cautarea unui trai si un viitor mai bun, pentru ce? motivul?....vom afla oare vreodata? D -zeu sa binecuvinteze familia Bodnariu si pe toti cei care trec printr-o situatie similara...!
Si pentru ca am inclinatie sa cred in a doua sansa iar acesti parinti lupta de ani de zile sa isi recupereze pruncii . Au constientizat gravitatea situatiei si au pus copiii pe primul loc .
Simbolul justitiei este balanta ,cred cu tarie ca in aces caz balanta este inchinata inspre reunificarea unei familii .
Acesti copii traumatizati deja de aceasta situatie vor fi rebuturile societatii in timp ,adulti frustrati si nesiguri . Alaturi de parintii lor vor putea sa se salveze .
| This discussion has been closed. |