România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Si in alta ordine de ideei ,multi sunt foarte ,dar foarte ipocriti ,ce noi cand eream mici nu luam bataie sau nu am dat ,acum nimeni nu stie nimic ,ai sa fim seriosi si am ajuns oameni cum zic ai batrani ,ne bateau ca faceam cate ,cate dracii dar asta nu inseamna ca parintii nostri nu ne iubeau ,s-ar fi dat viata pentru noi ,pai cata bataie se da inainte vreme ,scriu si mari nostri carturari Creanga ex.in cazul asta mai mult de 3/4 din Romania ar fi fost data in plasament :)))))Educatia a fost facuta si cu asta ,va reamintiti urechetul la scoala ,bataia la palma si poate ca nu a fost chiar rau ,nu vorbesc de schinjuirea copiilor sa nu fiu inteleasa gresit ,Acum in scolile din occident copii au acelasi comportament ca animalele de la zoo ,se urla se striga indisciplina totala ,dar totala zic, am vazut cu ochi mei si m-am crucit ,poate si la noi nu va mai trece ff.mult si va fi indentic .Trauma copilului rupt de familie buna rea ,este imensa ,aici este problema nu ca ia dat parintele cateva .......in loc sa dai ajutor familiilor in crestera si educarea acestor copii ,ii CONFISTI ...Cred ca straini de la atatea E-uri si altele consumate ,s-au scrantit la cap PUNCT
Susțin familia Bodnariu si pledez pentru oprirea abuzului inuman si nazist la care aceștia au fost supuși si cer reantregirea completa a acestei familii.
Copii noștri sunt darul de la Dumnezeu asupra cărora nimeni nu are dreptul, daca Statul sau altcineva își dorește copii, să si facă singuri!
Norway,do not separate this family‼️‼️‼️
Am semnat aceasta petitie ca semn al solidaritatii pentru familia Bodnariu ! Sunt si eu mama si acest caz m-a afectat si pe mine ca cetatean al Romaniei si crestin in acelasi timp ! Nu consider ca e o masura justa ce s-a luat asupra acestei familii si daca intrebati medici de specialitate ,ce efect negativ poate avea asupra bebelusului faptul ca a fost luat de la mama lui la o varsta asa de mica de la san asta nu face altceva decat sa-mi starneasca o indignare profunda si nu vreau sa ma gandesc cum ash fi reactionat eu in locul acestei mame ! De aceea nu pot sa tac ! Vrem sa ne facem auziti ! Doamne ajuta ! Doamne da izbanda !
Pentru ca nu se implică președintele tuturor românilor,de aceea semnez.rușine!!!.să.i mai dau eu votul.never.!!!!!
Acesti nenorociti vor sa ne impuna si noua felul de a se comporta cu populatiile lor.Promoveaza homosexualitatea,dar daca un tata isi tine in brate fetita lui,o smulge din bratele lui si o da in adoptie unei familii de homosexuali.Noi ii divinizam pe europeni si dorim sa fim ca ei.Asa ne trebuie !
Re:
Eu nu inteleg ceva: celalalte petitii cu exact aceeasi denumire, ale cui sunt? Am semnat cu incredere, cu date personale, ca sa ma trezesc ca nu este petitia initiata de A3. Am semnat si aici, dupa ce am realizat ca sunt mai multe.
Tinand cont ca exista deja si alte familii care au copiii luati, familii de romani precum familia Nan, imi doresc enorm ca si aceste familii sa fie sprijinite. Sper ca toate aceste demersuri sa le redea copiii acestor familii, ar fi extraordinar insa, daca in urma lor, Norvegia isi va face mea culpa si va lua masuri, ca nicio familie, niciun copil sa nu mai treaca prin ceea ce au trecut si trec familiile Bodnariu, Nan ori acelea pe care le- ati prezentat, filmarile, din emisiunea dvs. Nu poti justifica abuzul printr- un abuz, ca sa nu mai discutam de disproportie si efecte pe termen lung.
| This discussion has been closed. |