România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
DragI ROMANI de pretutindeni veniti acasa sa facem TARA noastra draga sa infloreasca nu a altora. DOAMNE AJUTA FAM. BOTNARIU.
Mii de oameni va sprijina de pe intreg pamantul! Felicitari, domnilor, pentru aceasta initiativa! Aceasta petitie trebuie semnata de toti cei care se considera, cel putin, intregi din punct de vedere intelectual..ce sa mai vorbim de crestini! Suntem alaturi de voi cu toti si din tot sufletul!
Re:
Sunt mama ,si nu-mi pot imagina cum ar fii viata fara copiii mei ,nu-mi doresc niciodata sa simt în suflet durerea ce o simt acei parinti carora le-au fost smulsi copilasii din brate.
Dumnezeu sa aiba mila de toate familiile de romani ai caror copii le-au fost rapiti ! Trebuie sa fim uniti la bine.
PT CA STIU CA ÎMPĂRATUL CERULUI SI AL PĂMÂNTULUI ÎI VA FACE DREPTATE ACESTEI FAMILI..ÎL IUBESC MULT SI LA FEL TREBUIE SA FACI SI TU CARE VEZI ACEST MESAJ AL MEU..EL ESTE CREATORUL NOSTRU SI NU TREBUIE SA APELAM LA EL DOAR IN ASFEL DE MOMENTE. TE INVIT SĂ ÎL CAUTI SI SA VEZI BUNĂTATEA LUI CE MARE. TE INVIT IN CASA LUI DIN DRAGOȘ VODĂ NR 76 SEC 2 BUCUREȘTI (DUMINICA)ÎNCEPÂND DE LA ORA 18-20 ! O SEARA BUNA ITI DORESC DRAGA SUFLETE CARE VEZI ACEST MESAJ ! DUMNEZEU FIE CU TINE !
| This discussion has been closed. |
Am fost revoltat când am văzut la televizor imaginile de smulgere a copilului din braţele mamei şi disperarea copilului (ţipete) în braţele străinului. Şocant !!!!