România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Am semnat pentru ca copiii trebuie sa creasca in familie .Oameni acestia sunt capabili sa isi educe copiii!!! Altceva nu conteaza.
Si sa se schimbe aceasta legislatie barbarica..si aberanta..! care ne cutremura..!
Ma uitam ieri la imaginile difuzate de postul dumneavoastra si nu mi-a venit sa cred ca vedeam. Nu am putut urmari pana la sfarsit acel material video. Chiar daca nu eram eu in cauza, mi se rupea sufletul cand vedeam cum se sfasie in mod intentionat o familie. Este aproape inuman ce pot face din oameni niste exagerari si niste idei duse la extrem. Va rog sa nu lasati in uitare aceasta abominabila fapta (inteleg si cred ca nu este singurul caz).
Sunt mamã a doi copii si nu as accepta
niciodatã sã imi fie luati copi.Este un abuz o nedreptate ce sa intãmplat .
Totodata semnez in semn de protest acuzand de abuz o organizatie care, in mod fals, acuza de abuz pentru a-si atinge niste scopuri marsave.
Barnevernet este o organizatie criminala care sfasie inimi de parinti si de copii distrugand astfel vieti omenesti!
Am înțeles prin ce trec acești oameni.
Vreau să își vadă fiecare locul lui.
Nu am eu dreptul ,așa cum nu are nimeni ,înafară de D-zeu, să ia de lângă părinți,ceea ce D-nul a îngăduit ca dar divin din partea Lui -- COPIII
Pentru a protesta împotriva autorităților norvegiene care arată un comportament FASCIST.RUȘINE BĂI CIVILIZAȚILOR DE NORVEGIENI FASCIȘTI.
Doamne ajuta sa i-si vada copii acasa.
Dar ce seamana omul, aceea va si secera!!
| This discussion has been closed. |
pentru ca am
credinta in Dumnezeu!