România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Am semnat aceasta petitie fiindca este cea mai la indemana forma de a-mi exprima solidaritatea cu aceasta familie care este victima unui abuz grosdolan din partea unei institutii careia i s-au dat puteri discretionare care o fac sa se creada Dumnezeu.
Am doi copii si nu stiu ce as face in situatia incare CINEVA mi-ar bate la usa si mi i-ar fura din brate, fara o ancheta preliminara ,despartindu-i de noi si unul de altul considerand ca doar ei stiu ce e mai bine pentru copiii mei.
E o institutie fara Dumnezeu si fara bun simt, lipsita de cea mai elementara OMENIE.
Va multumesc ca mi-ati oferit aceasta posibilitate .Numai impreuna putem sa facem ceva.Numai impreuna suntem mai puternici.
Rușine Norvegiei și tuturor țărilor unde se întâmplă astfel de "atrocități" ! Aveam mari pretenții la aceste țări unde credeam ca democrația și drepturile omului sunt aplicate corect !
This comment has been removed by the person who wrote it.
ANTENA3, VA ADMIR, VA ASCULT, SI VA RESPECT PENTRU CONCECVENTA CU CARE TRATATI REALITATILE DIN TARA MEA!! VA DORESC MULTA SANATATE, MULT CURAJ SI MULT SUCCES IN CONTINUARE!! SUNT ALATURI DE VOI, LA MULTI ANI!! Lidia Tripa
Pentru că sunt ROMÂN
Florea Oprea,
profesor universitar
Pentru ca inima si sufletul meu apartin celor doi copii pe care ii am si, nu voi accepta niciodata sa mi-i ia cineva!
| This discussion has been closed. |
PENTRU DREPTATE! TREBUIE SA LUPTAM (ca intotdeuana) PENTRU A NU MAI FI "calcati in picioare" DE NIMENI! TREBUIE SA LUPTAM NOI TOTI ROMANII PENTRU CA AI NOSTII CONDUCATORI SI GUVERNANTI DORM. NU LE PASA CHIAR DELOC DE NOI!!!!!!
ADRIANA GEANAU