România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Multumesc initiatorilor si succes deplin petitiei noastre!
suntem un popor care tine la copii nostri,indiferent unde sunt si traiec ei,sunt copii nosti.suntem un popor care,pune pe primul loc FAMILIA.
Este de o cruzime de neimaginat. sa smulgi copii din sinul familiei
Halal Europa si hala invataturi pe care vor unii sa ni le bage cu forta in tara noastra ca fiind salvarea de care avem nevoie.
se observa o propaganda furibunda impotriva crestinismului , si atitudine intensificata pentru homosexualism ,pentru tot ceea ce nu este dat de la dumnezeu.
Decit asa europa mai bine ne lipsin de ea si trai noi fericiti pina la adinci batrineti .
Romania pina la venirea astora a fost o tara cu credinta cu frica de dumnezeu si o tara curata , si nepoulata cu noile " invataturi ale acestor pseudo binfacatori "
nu am cuvinte sa spun tot ce gindesc.as vrea sa ma razbun, dar in cel mai dureros mod si nu stiu care ar fi acela .stiu doar ca macar o secunda as dori sa simta ce simt acesti parinti, sa se intrebe cum au rezistat acestia suferind sperind ca intr-o zi vor fi fericiti. daca exista dumnezeu va veni si rezolvarea situatiei .string in brate toti parintii tristi care n-au norocul sa fie sprijiniti
Imi doresc din toată inima ca familia Botnariu să - şi ia copiii inapoi iar noi, românii de pretutindeni, să fim mai uniți şi mai respectați.
Felicitări Antena 3 pentru implicare !
| This discussion has been closed. |