România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Norvegia Fascista si Anticrista !
Comportamentul autoritatilor norvegiene este Inuman, Criminal, Fascist si Anticrist !
Aveam cu totul alta parere despre societatea si moralitatea tarilor Nordice in general si al Norvegiei in special ! Acum ma declar profund dezamagit, revoltat si scarbit de ceeace se intampla in aceasta zona unde totul pare doar poleit in aur dar in realitate avem de a face cu un Regim Satanic, Degenerat si profund Inuman si Anticrist !
sintem parinti si nu concepem asa ceva !
Mult succes
Este neacceptabil ce se intampla. Rusine pentru comportamentul pe care-l au Institutiile statului norvegian.Ma rog la Dumnezeu sa se faca lumina in acest caz.Sper ca toata lumea sa fie atenta la ce se intampla langa ei.Pericolul inculturii ,al lipsei de credinta face sa se intample toate acestea.
Re:
Aceasta este cea mai mare dreptate pe care am auzit-o la adresa guvernului Romaniei! Am scapat de Basescu, am dat de Iohanis.. dar totusi, moral si uman vorbind: CE PUTEM ASTEPTA DE LA UN PRESESDINTE CARE NU NUMAI CA NU ARE COPII, DAR A FOST SI IMPLICAT IN "EXPORT" de COPII! Cel mai rusinos este ca cei 5 copii din familia Botnariu au cetatenie Romana ceea ce inseamna ca indiferent de situatie, este STATUL ROMAN cel care ar trebui sa faca un DENUNT al unei INFRACTIUNI din partea unui alt STAT! Daca un copil de-al lui "VLADIMIR PUTIN" era rapit de vreo institutie din alt stat, VA GARANTEZ CA NORVEGIENII AVEAU O FOARTE MARE PROBLEMA CU TOATA BOGATIA LOR NORVEGIANA!!!
Sunt consternată de ceea ce se întâmplă dintr-o țară ca Norvegia,apreciez f mult demersul dv. sunteți cei mai profesioniști,cei mai grozăvi,va mulțumim ca existati
| This discussion has been closed. |