România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Deci stimati norvegieni, dati copiii romanilor, parintilor lor si voi mai munciti sa-i faceti, nu ii luati de-a gata!!
Cu drag si cu speranta ca acei copilasi se vor intoarce la parintii lor!!! Si veniti Doamne iarta-ma acasa!!!
pentru norvegieni!
Sunt mama a 4 copii, ultimul minor, restul majori. Consider ca parinti ca avem dreptul sa ne corectam copiii propii cum consideram noi de cuviinta! Bineinteles nu sarind calul si nici cu ”bataia rupta din rai”! Omeneste, dar cu responsabilitate! Pentru ca odraslele noastre sa ne reprezinte cu cinste cand vor fi mari!!
Deci stimati norvegieni, dati copiii romanilor, parintilor lor si voi mai munciti sa-i faceti, nu ii luati de-a gata!!
Cu drag si cu speranta ca acei copilasi se vor intoarce la parintii lor!!! Si veniti Doamne iarta-ma acasa!!!
Cit sînt de sigur că sînt viu și că trăiesc tot atît s-au mai mult CRED că părinți ca Marius și Ruth, au autoritatea din partea Lui DUMNEZEU să își crească copiii, nuuuu strainiiiiii. DOAMNE DÂ ISBÎNDĂ.
Find si eu mamă mă gândesc mult la rana din inima lui Ruth, cum sa frînt de durere cînd ia luat bebelușul din brațe.Ceia ce a făcut barnevernetul familiei Bodnariu este o crimă. VINO IN AJUTOR DOAMNE ISUSE. Președintele Iohanis ar trebui să telefoneze Majestăți sale Regelui Norvegiei săi ceară acasă in țară toată familia Bodnariu. Cred că Bucureștiul îi primește cu brațele deschise
Soții Marius și Ruth Bodnariu sînt părinți exemplari.Doar numai ei cu ajutorul DOMNULUI ISUS îi pot crește corect.
Ele sunt vizibil abuzive si nu permit parintilor nici un minim de educatie prin constrangere. Nu vorbesc de violenta!
Am crescut intr-o familie cu 7 frati si am fost iubiti dar si pedepsiti. Era necesar caci fara frica de pedeapsa nu inveti ca nu ai voie sa faci lucruri rele. De ce sunt amenzi, de ce sunt inchisori, de ce...??? Copii au si ei pedepsele lor pe care trebuie un parinte sa aiba dreptul sa le aplice!!
Am 50 ani si sunt medic. Nu ma afectat cu nimic rau ca m-au pedepsit parintii ba chiar m-au invatat sa respect ce merita si sa aleg cei bun!
la. Totul prin harul lui Dumnezeu.
| This discussion has been closed. |