România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu
Am semnat această petiţie, pentru că am fost revoltată de la început de acest abuz extrem ce s-a făcut familiei Bodnariu...Lucrez cu copiii de mulţi ani şi ştiu ce mult suferă ei din cauza lipsei părinţilor...sunt traumatizaţi pe viaţă după o asemenea întîmplare.Dumnezeu e Cel care a instituit familia şi El a dorit ca părinţii să fie împreună cu copiii iubindu-se şi trăind în pace, copiii fiind educaţi în spiritul moralei creştine ca astfel să ajungă oameni integri care să ajute la promovarea binelui în lume. De aceea susţin cu tărie reîntregirea acestei familii-model !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Barnevernet tu ai purtat copi 9 luni în pîntecelui tau ca sa vi sa iei copii si daca Dumnezeu îmi va da si 20 de copii toti vor fi copii mei pentru ca sînt copii mei nu ai statului copii nu sînt niste obiecte care va apartin sînt proprietatea parintilor care stie sa le dea o educatie si noi stim sa ne învatam copii ca exzista un Dumnezez si copii nostri situ rugaciuni dati copii înapoi familie Bodnariu nu despartiti familia si separati copii nu aveti pic de respect pentru copilasi de ce îi separat asta nu e protectie cum spuneti voi e abuz si distrugeti familie nic macar nu ati respectat decizia copii sa fie înpreuna rusine nu stiti ce înseamna o familie unita si nu veti sti nici odata luati exzemplu de la noi România noi vom fi unit întot deauna chiar unde am fi Norvégien !
Firmele implicate in afacerea Barnevernet castiga mai mult daca "fac rost" de mai multi copii si angajatii lor isi justifica salariile daca "baga marfa". Nu primeaza interesul pentru fericirea copilului, ci primeaza interesul financiar al patronilor firmelor implicate in sistemul de protectie al copilului. Cunosc, din experienta personala, durerea pe care o simte un copil lipsit de parintii lui. Barnevernet a devenit o institutie care nenoroceste copiii, pentru imbogatirea unor patroni fara scrupule.
Pentru mine Barnevernet inseamna prostie, durere, coruptie, mafie, terorism impotriva copiilor si familiei, razvratire impotriva lui Dumnezeu (care a intemeiat familia). Norvegienii au fost educati si indoctrinati sa se ridice impotriva credintei in Domnul Isus Hristos.
Mare pacat
Barnevernet este un sistem gresit care nu respecta drepturile omului. Firmele implicate in afacerea Barnevernet castiga mai mult daca "fac rost" de mai multi copii si angajatii lor isi justifica salariile daca "baga marfa". Nu primeaza interesul pentru fericirea copilului, ci primeaza interesul financiar al patronilor firmelor implicate in sistemul de protectie al copilului. Cunosc, din experienta personala, durerea pe care o simte un copil lipsit de parintii lui. Barnevernet a devenit o institutie care nenoroceste copiii, pentru imbogatirea unor patroni fara scrupule. Pentru mine Barnevernet inseamna prostie, durere, coruptie, mafie, terorism impotriva copiilor si familiei, razvratire impotriva lui Dumnezeu (care a intemeiat familia). Norvegienii au fost educati si indoctrinati sa se ridice impotriva credintei in Domnul Isus Hristos.
| This discussion has been closed. |